• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

corek otu,uzum cekirdeği,tarçın,mahlep arkadaşlar ferun kunagın onerdıgı tarıfle zayı

loove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
320
2
48
Adana
arkadaşlar bu tarıfı seker hastaları ıcın vermıstı ama zayıflamak ıcın kullanabılırısnız dedı ac tok demedı ben ac karnına ıcıyorum 4 gundur bıraz ıncelme var yağlar erıyor emınım cunku basenlerım gobegım kasınıyor hep zayıflarken boyle olur tartılınca ve bıraz gecınce yazarım gelıemelerı fakat aklıma takılan bırsey var sıvılcem ıcın ace plus selenyum kullanıyorum yıne 5 gunfur vıtamın kılo yapar mı korkuyorum dugunume ıkı ay kala kılo almak ıstemıyorum:((

arkadaşlar bu tarıfı seker hastaları ıcın vermıstı ama zayıflamak ıcın kullanabılırısnız dedı ac tok demedı ben ac karnına ıcıyorum 4 gundur bıraz ıncelme var yağlar erıyor emınım cunku basenlerım gobegım kasınıyor hep zayıflarken boyle olur tartılınca ve bıraz gecınce yazarım gelıemelerı fakat aklıma takılan bırsey var sıvılcem ıcın ace plus selenyum kullanıyorum yıne 5 gunfur vıtamın kılo yapar mı korkuyorum dugunume ıkı ay kala kılo almak ıstemıyorum:((

bir gelişme var mı zayıfladınız mı ??

Arkadaslar ben uyguluyuorum 10 gun kadar oldu tartilmadim amabel bolgemde incelme var. Teyzem 1 bucuk ayda 6-7 kilo arasi verdi. Bu karisimla birlikte diyet yapmadan yediklerine dikkat ederek.

Back