Corek otu her derde deva diyorlar.Bipolari da duzeltip beni dengeye getirir mi?

Yani çörek otu bağışıklık güçlendirir ama ruhsal sıkıntıya iyi geleceğini sanmıyorum bu kadar kolay olsa psikiyatrisler çörek otu yazıp geçerdi reçeteye
Inanin caresizlik her şeyi yaptiriyor.Denegye gelebilmek için başka ne yapabilirim?

Inanin caresizlik her şeyi yaptiriyor.Denegye gelebilmek için başka ne yapabilirim?
Ben önceden çok çalışkan ve çok başarılı öğrenciyim.Skmdiyse mezuna kalmış bidjy
Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanabilirsiniz.
Kullanıyorum şu an 4 çeşit psikiyatrik ilaç.
Ama doktorum ona gitmeden ilaç düzenlemedi artık telefonda.

Tabiki alternatif tıp ürünleri kullanın sağlıklı beslenin, çörekotu yapı vs.. bu tarz doğal ürünler kullanın ancak en önemlisi önce Allaha sonra BİLİME güvenin doktorun vereceği ilaçları harfiyen kullanın beynin kimyası bozulmuşsa çare ilaç tedavisi.

Hacamat corekotu,rdt,4 çeşit ilaç bütün varrkeri dneemye calsiiyorum
Bunların hiçbiri bipoları tedavi etmez. O hacamatı bilmem neyi de bilmediğiniz yerde yaptırmayın. Daha beter hastalık kaparsınız. Geçen haberlerde çıktı manyağın biri AIDS'li hastada kullandığı malzemeleri başkalarında da kullanıyormuş.

Tabiki alternatif tıp ürünleri kullanın sağlıklı beslenin, çörekotu yapı vs.. bu tarz doğal ürünler kullanın ancak en önemlisi önce Allaha sonra BİLİME güvenin doktorun vereceği ilaçları harfiyen kullanın
Kullanıyorum 1.5 aydır.Ama tshim 6.1 şu an o yüzden levotiron 50 mg kullanıyorum matebaozlizmami hızlandırıcı için dengem bozukdu

Bunların hiçbiri bipoları tedavi etmez. O hacamatı bilmem neyi de bilmediğiniz yerde yaptırmayın. Daha beter hastalık kaparsınız. Geçen haberlerde çıktı manyağın biri AIDS'li hastada kullandığı malzemeleri başkalarında da kullanıyormuş.
Yok ben güvenilir yerde bir hemşireye yaptırılan insaallah

Rahmetli babam bitki ilmiyle çok haşır neşirdi. Eşe dosta akrabaya bitkilerden neler neler yapardı. Ben 10 yaşındayken vefat etti. 2 yıl önce defterlerini kontrol ederken arasından Üsküdarda özel bir klinikten alınmış psikiyatrist randevusunu gördüm. Okb idi ve bunun için destek alıyormuş haberim yoktu çünkü küçüktüm.
Yani demem o ki bitkilerin çaresi olsa eminim babacığım kendine fayda sağlardı. Böyle şeylerin ilacı doktorlardır. Umarım şifanızı bulursunuz.

X