- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
İse yarr mi ?
Bipolarima çare arıyorum.
Bipolarima çare arıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hacamat corekotu,rdt,4 çeşit ilaç bütün varrkeri dneemye calsiiyorumçok geçmiş olsun ama çörekotunun çare olacağını sanmıyorum.
Dengeye gelmek icinHacamat corekotu,rdt,4 çeşit ilaç bütün varrkeri dneemye calsiiyorum
Inanin caresizlik her şeyi yaptiriyor.Denegye gelebilmek için başka ne yapabilirim?Yani çörek otu bağışıklık güçlendirir ama ruhsal sıkıntıya iyi geleceğini sanmıyorum bu kadar kolay olsa psikiyatrisler çörek otu yazıp geçerdi reçeteye
Inanin caresizlik her şeyi yaptiriyor.Denegye gelebilmek için başka ne yapabilirim?
Ben önceden çok çalışkan ve çok başarılı öğrenciyim.Skmdiyse mezuna kalmış bidjyInanin caresizlik her şeyi yaptiriyor.Denegye gelebilmek için başka ne yapabilirim?
Kullanıyorum şu an 4 çeşit psikiyatrik ilaç.Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanabilirsiniz.
Psikiyatriye gidebilirsiniz.Denegye gelebilmek için başka ne yapabilirim?
Gidiyorum zaten ama levotiron kullanmaya başladıktan sonra kötü oldum 13-14 gündür hiç ders calsimajyorum.oDaklanmak istemiyorumÇörekotu: Ben ne alaka??!
Psikiyatriye gidebilirsiniz.
Tshim 6.1 4 e düşmesi gerekGidiyorum zaten ama levotiron kullanmaya başladıktan sonra kötü oldum 13-14 gündür hiç ders calsimajyorum.oDaklanmak istemiyorum
Bunların hiçbiri bipoları tedavi etmez. O hacamatı bilmem neyi de bilmediğiniz yerde yaptırmayın. Daha beter hastalık kaparsınız. Geçen haberlerde çıktı manyağın biri AIDS'li hastada kullandığı malzemeleri başkalarında da kullanıyormuş.Hacamat corekotu,rdt,4 çeşit ilaç bütün varrkeri dneemye calsiiyorum
Kullanıyorum 1.5 aydır.Ama tshim 6.1 şu an o yüzden levotiron 50 mg kullanıyorum matebaozlizmami hızlandırıcı için dengem bozukduTabiki alternatif tıp ürünleri kullanın sağlıklı beslenin, çörekotu yapı vs.. bu tarz doğal ürünler kullanın ancak en önemlisi önce Allaha sonra BİLİME güvenin doktorun vereceği ilaçları harfiyen kullanın
Yok ben güvenilir yerde bir hemşireye yaptırılan insaallahBunların hiçbiri bipoları tedavi etmez. O hacamatı bilmem neyi de bilmediğiniz yerde yaptırmayın. Daha beter hastalık kaparsınız. Geçen haberlerde çıktı manyağın biri AIDS'li hastada kullandığı malzemeleri başkalarında da kullanıyormuş.
Doktorbda en son ilaçları düzenlemedir gelince görüşürüz dediKullanıyorum 1.5 aydır.Ama tshim 6.1 şu an o yüzden levotiron 50 mg kullanıyorum matebaozlizmami hızlandırıcı için dengem bozukdu
Levotiron guatr ilacı. Onu düzenlemesi için başka doktora gideceksiniz. Bipolarla alakası yok.Gidiyorum zaten ama levotiron kullanmaya başladıktan sonra kötü oldum 13-14 gündür hiç ders calsimajyorum.oDaklanmak istemiyorum
Varmış depresyona neden oluyormus psikiyatristim verdi tahlilleriLevotiron guatr ilacı. Onu düzenlemesi için başka doktora gideceksiniz. Bipolarla alakası yok.
Kullanıp bekleyeceksiniz o zaman. Doktordan iyi bilemeyiz.Doktorbda en son ilaçları düzenlemedir gelince görüşürüz dedi