Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende öyle duydum pcolu olduğum için baya geciknelerim olur canim ilk kez bu ay denedim doktorumda adetin 13 genü yumurtalarıma bakınca bu ay zamanında adet olursun dedi amma malesef hamilelik için yeterli büyüklükde değildi 12mm adetim 10 gün gecikdi test yapdim negatif kafam çok karışık
canim 10 gün gecikmeyi normal 30 günde bir adet olarak söylüyorum ama son 1 senede normal zamanlarda 33,35 günde adet oluyordum bazen 40,45 falan oluyordu çok gecikdiğimde bilmiyorum ama 10 günden fazla yedim kürü acaba kist yapmış ola bilir mi?
canim 10 gün gecikmeyi normal 30 günde bir adet olarak söylüyorum ama son 1 senede normal zamanlarda 33,35 günde adet oluyordum bazen 40,45 falan oluyordu çok gecikdiğimde bilmiyorum ama 10 günden fazla yedim kürü acaba kist yapmış ola bilir mi?