• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çörek otu bal tarçın kürü kullananlar

Ben aksine bu kürü yaptığımda erken yumurtlamış ve erken adet olmustum canim . Kaç gün geciktin belkide gebesin

Ben aksine bu kürü yaptığımda erken yumurtlamış ve erken adet olmustum canim . Kaç gün geciktin belkide gebesin
bende öyle duydum pcolu olduğum için baya geciknelerim olur canim ilk kez bu ay denedim doktorumda adetin 13 genü yumurtalarıma bakınca bu ay zamanında adet olursun dedi amma malesef hamilelik için yeterli büyüklükde değildi 12mm adetim 10 gün gecikdi test yapdim negatif kafam çok karışık

10 gün gecikmeyle testte çıkar diye düşünüyorum ama pko varsa sona doğru da yumurtlamis olabilirsin canim o yüzden gecikmissindir

10 gün gecikmeyle testte çıkar diye düşünüyorum ama pko varsa sona doğru da yumurtlamis olabilirsin canim o yüzden gecikmissindir
canim 10 gün gecikmeyi normal 30 günde bir adet olarak söylüyorum ama son 1 senede normal zamanlarda 33,35 günde adet oluyordum bazen 40,45 falan oluyordu çok gecikdiğimde bilmiyorum ama 10 günden fazla yedim kürü acaba kist yapmış ola bilir mi?

canim 10 gün gecikmeyi normal 30 günde bir adet olarak söylüyorum ama son 1 senede normal zamanlarda 33,35 günde adet oluyordum bazen 40,45 falan oluyordu çok gecikdiğimde bilmiyorum ama 10 günden fazla yedim kürü acaba kist yapmış ola bilir mi?
Kist yaptığını duydum ama bilemedim şimdi istersen muayene ol canim ya

Back