- 9 Ağustos 2020
- 93
- 88
- Konu Sahibi narincandan
corc bey benim yillarca tekrar eden depresyon tedavisi icin aradigim psikologmus, bana gercekten cok faydasi dokundu. bizim ailede genetik sanirim teyzemde annemde bende hep agir depresyon sosyal kaygilar vardi ,o kadar cok psikologa gittim ki, devlettekiler pek ilgilenmiyor , özelde de bazen saatler uymuyor bazen cok cok pahali oluyor(500 isteyen vardi). Ben Corc beye baska sorunlari icin tedavi olan bir arkadasim sayesinde ulastim. online terapi nasil olur diye düsünüyordum kaygilarim vardi ama cok rahat seanslarimi gerceklestirdik. corc bey cok insancil cok yardimsever ve esnek birisi. tedavim iyi gecerse kendimi iyi hissedersem onun hakkinda yorumlar yazacagim derman arayanlara yardimci olsun demistim kendime söz vermistim .
Kendisi hacettepe mezunu, izmirde yüksek lisans yapmis simdi almanyada psikoterapi egitimi alip orda bir psikyatri hastanesinde calisiyormus . bana cok faydasi oldu gönülden öneririm .sorulariniz olursa mesaj atabilirsiniz bana .
psikolog secerken egitimlerine mutlaka bakin, birilerinden tavsiye almadan özeldekilere paranizi kaptirmayin heleki önden size bilmem su kadar seans gelmen lazim diyen paragöz psikologlara sakin ola aldanmayin.
hepinize acil sifalar dilerim.
Kendisi hacettepe mezunu, izmirde yüksek lisans yapmis simdi almanyada psikoterapi egitimi alip orda bir psikyatri hastanesinde calisiyormus . bana cok faydasi oldu gönülden öneririm .sorulariniz olursa mesaj atabilirsiniz bana .
psikolog secerken egitimlerine mutlaka bakin, birilerinden tavsiye almadan özeldekilere paranizi kaptirmayin heleki önden size bilmem su kadar seans gelmen lazim diyen paragöz psikologlara sakin ola aldanmayin.
hepinize acil sifalar dilerim.