Popüler Konu Çorba Tarifleri

Ya dün aile hekimine gittim, beni tonsilitim ve sinüzitim için KBB’ye yönlendirdi. Korkudan gidemem diyordum annem ve herifime, sayende hiç gidemeyeceğim.😂😂
Ben her zaman önce kötüyü düşünürüm.😂😂
Ol kurtul elticim 🥰
Bekle bekle nereye kadar 🥰
Ben üç yıl bekledim ne oldu😁

Kız neyden oldun? Geçmiş olsun 🌸

Sağ ol bebişim. Senin de yeni yaşın kutlu olsun ❤️

Renk renk desen desen 😂

Abla rafyofrekans ve sinüzit temizleme birlikte yapıldı.

Teşekkür ederim kuzum 🌸

Teşekkür ederim ordicim 🌸

Hepinize Teşekkür ederim aşkımsular 🌸
Genel yazmış olayım, radyofrekans ile etleri küçülttü bende doktor, polipleri temizledi ve sinüsleri boşalttı. Hem yanaklar hem göz arkası. Benim gözlerimin arkası artık başka bir organ olmuş 😂 kıkırdak yapı gibi bir şey oluşmuş sinüzitten, ilaçla geçmeyeceği için ameliyat oldum. 5 doktor gezdim, hepsi aynı şeyi söyledi. Normalde sadece sinüzit ameliyatı 30-40 dk filan sürerken benim ameliyatım 2 saat sürmüş 🫠 gelmem gitmem ayılmam filan 2 buçuk saat toplamda. Komplikasyonu kişiye göre değişiyor. Ben 2 ay oldu ameliyat olalı ama hala ince ince kan sızıyor boğazıma. Özellikle sabahları geniz akıntısıyla birlikte tükürüyorum ama gün içinde de ince ince geliyor. Burnumdan da yaklaşık 1 ay kadar kan geldi. Benzer ameliyatı son 3 ayda eşim ve abim de oldu, eşim 4. Gün denize girmişti, abimin de 3. Gün kanaması filan kesilmişti.
Çok geçmiş olsun canım 🫶🏻

Ol kurtul elticim 🥰
Bekle bekle nereye kadar 🥰
Ben üç yıl bekledim ne oldu😁
Elticim, boyun üstü tarafta çok tırsağım.🫠

Dün dr bana o taşları kendin temizleyebilirsin dedi tonsilit için, dedim ben dişimi fırçalarken öğüren insanım, nasıl çıkartayım bademcikteki taşları?🫠
O zaman KBB’ye gitmen lazım, orada ameliyat ya da taşları toplamak için dr karar versin dedi.
Sinüzit içinde operasyon düşünülebilir hazır ol dedi.🫠

Şimdi bu alsem alsem kadını beni bilmeden hepten korkutmuş oldu.🥹

Elticim, boyun üstü tarafta çok tırsağım.🫠

Dün dr bana o taşları kendin temizleyebilirsin dedi tonsilit için, dedim ben dişimi fırçalarken öğüren insanım, nasıl çıkartayım bademcikteki taşları?🫠
O zaman KBB’ye gitmen lazım, orada ameliyat ya da taşları toplamak için dr karar versin dedi.
Sinüzit içinde operasyon düşünülebilir hazır ol dedi.🫠

Şimdi bu alsem alsem kadını beni bilmeden hepten korkutmuş oldu.🥹
Beni de yıllarca çok korkuttular. 🤷😒Tamam kolay olmadı zor bir süreç atlattım ama önceki çektiğim sıkıntılara göre şimdi iyiyim🤲Sende sonrasında daha iyi olacaksın🥰

Kız neyden oldun? Geçmiş olsun 🌸

Sağ ol bebişim. Senin de yeni yaşın kutlu olsun ❤️

Renk renk desen desen 😂

Abla rafyofrekans ve sinüzit temizleme birlikte yapıldı.

Teşekkür ederim kuzum 🌸

Teşekkür ederim ordicim 🌸

Hepinize Teşekkür ederim aşkımsular 🌸
Genel yazmış olayım, radyofrekans ile etleri küçülttü bende doktor, polipleri temizledi ve sinüsleri boşalttı. Hem yanaklar hem göz arkası. Benim gözlerimin arkası artık başka bir organ olmuş 😂 kıkırdak yapı gibi bir şey oluşmuş sinüzitten, ilaçla geçmeyeceği için ameliyat oldum. 5 doktor gezdim, hepsi aynı şeyi söyledi. Normalde sadece sinüzit ameliyatı 30-40 dk filan sürerken benim ameliyatım 2 saat sürmüş 🫠 gelmem gitmem ayılmam filan 2 buçuk saat toplamda. Komplikasyonu kişiye göre değişiyor. Ben 2 ay oldu ameliyat olalı ama hala ince ince kan sızıyor boğazıma. Özellikle sabahları geniz akıntısıyla birlikte tükürüyorum ama gün içinde de ince ince geliyor. Burnumdan da yaklaşık 1 ay kadar kan geldi. Benzer ameliyatı son 3 ayda eşim ve abim de oldu, eşim 4. Gün denize girmişti, abimin de 3. Gün kanaması filan kesilmişti.
Bende olmuştum bunu,etler küçüldü ileride gene büyüme oluyor dr öyle demişti ve cidden hasfiften büyümeye başladı.
O dönem yatarken ağzımı bile kapatamıyordum nefes alamıyordum normalin çok üzerindeydi benimkide.
Çok faydasını görürsün canımcım tekrar çok geçmişler olsun.

Sinüzit ameliyatında sinüslerde et varsa onu mu yakıyorlar, napıyorlar? Komplikasyonu ne kadar sürüyor? Alerjik sinüzitten yıldım. KBB'ye gidersem bahsini açacağım 😬
10 sene önce sol burun eti yaktılar radyo frekansla sadece uyuşturdu ameliyathanede yapıldı işlem,duymusun bile işlemi tamamen yakmıyorlar o konkayı.Ben ki gece yatarken ağzımı açıp yatıyordum horlamaya kadar gitmişti ağzmı kapatayım dediğim an 3-5 saniye kalabiliyordum nefes alamıyordum şu an gene büyümeler var konka tamamen yok edilemiyor zararlıymış dr öyle demişti.
Ya dün aile hekimine gittim, beni tonsilitim ve sinüzitim için KBB’ye yönlendirdi. Korkudan gidemem diyordum annem ve herifime, sayende hiç gidemeyeceğim.😂😂
Ben her zaman önce kötüyü düşünürüm.😂😂
Git kkoçum sakın şhmal etme sonrası sıkıntı olmasın senin için,tonsilit bir ara kızçemde olmuştu 1 tane çıkmıştı pamuk çöple aldık ağzının içinden.

X