- 22 Temmuz 2017
- 44.287
- 131.409
Zenginler bence düşünmeden tek tek 2 litre alırlar bittiği gibi, ben ya savaş çıkarsa diyen yoklukçulardanım.Zenginlik başa bela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zenginler bence düşünmeden tek tek 2 litre alırlar bittiği gibi, ben ya savaş çıkarsa diyen yoklukçulardanım.Zenginlik başa bela
Çilek pahalı diyollaUlan hani çizkek yapacaktık?!
Alın size zengoElinde yoksa da ben stoklarımdan veririm cancağzım. Eki Görüntüle 3518900
Susam bariiBak ben ses etmiyom o yüzden
Bi de bana diyor yarım beşlikten başka yağ yok evdeÇilekte neymiş
Yarını düşünmüyorsun işte, kaç tl olursa olsun alırım diyorsun.Bi de bana diyor yarım beşlikten başka yağ yok evde
İnandım inandım tamamYarını düşünmüyorsun işte, kaç tl olursa olsun alırım diyorsun.
Ben öyle miyim, ya savaş çıkarsa, ya herif sinirlenip işi bırakır ve emekli maaşına kalırsam gibi gibi düşüncelerle stokluyorum.
Sorma bi de o var evdekilere yer yok zatenBenimde yok
Stok yapınca evde koyacak yerde yok
Benimde yok
Stok yapınca evde koyacak yerde yok
Siz alın, ben saklarım sizin yerinize.Sorma bi de o var evdekilere yer yok zaten
Yakın olsak iyi olurdu, bitince sana gelirdikSiz alın, ben saklarım sizin yerinize.
Komşu olalım elticimYakın olsak iyi olurdu, bitince sana gelirdik
MerhabaKategori ne olur bilemem ama ilk Seda yapacak inşallah
Kuzumm çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun
Kız neyden oldun? Geçmiş olsunAllah kolaylık versin canım Geçmiş olsun
Bende ameliyat oldum iyileştim bile
Sağ ol bebişim. Senin de yeni yaşın kutlu olsunGeçmişler olsun kuşum.
Renk renk desen desenfarklı renk huni lazım olursa ara yardımcı olurum
Abla rafyofrekans ve sinüzit temizleme birlikte yapıldı.Çok geçmiş olsun şimdi iyisindir demi,radyo frekans mı yaptırdın burnuna .
Teşekkür ederim kuzumÇok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim ordicimSinüzit ameliyatında sinüslerde et varsa onu mu yakıyorlar, napıyorlar? Komplikasyonu ne kadar sürüyor? Alerjik sinüzitten yıldım. KBB'ye gidersem bahsini açacağım
Rahmi aldırdım sonundasağ ol canımKız neyden oldun? Geçmiş olsun
Teşekkür ederim kuşum.Kız neyden oldun? Geçmiş olsun
Sağ ol bebişim. Senin de yeni yaşın kutlu olsun
Renk renk desen desen
Abla rafyofrekans ve sinüzit temizleme birlikte yapıldı.
Teşekkür ederim kuzum
Teşekkür ederim ordicim
Hepinize Teşekkür ederim aşkımsular
Genel yazmış olayım, radyofrekans ile etleri küçülttü bende doktor, polipleri temizledi ve sinüsleri boşalttı. Hem yanaklar hem göz arkası. Benim gözlerimin arkası artık başka bir organ olmuş kıkırdak yapı gibi bir şey oluşmuş sinüzitten, ilaçla geçmeyeceği için ameliyat oldum. 5 doktor gezdim, hepsi aynı şeyi söyledi. Normalde sadece sinüzit ameliyatı 30-40 dk filan sürerken benim ameliyatım 2 saat sürmüş gelmem gitmem ayılmam filan 2 buçuk saat toplamda. Komplikasyonu kişiye göre değişiyor. Ben 2 ay oldu ameliyat olalı ama hala ince ince kan sızıyor boğazıma. Özellikle sabahları geniz akıntısıyla birlikte tükürüyorum ama gün içinde de ince ince geliyor. Burnumdan da yaklaşık 1 ay kadar kan geldi. Benzer ameliyatı son 3 ayda eşim ve abim de oldu, eşim 4. Gün denize girmişti, abimin de 3. Gün kanaması filan kesilmişti.
Aaaaaaaaaaa çok çok çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonrası çok daha güzel olur senin içinRahmi aldırdım sonundasağ ol canım