Popüler Konu Çorba Tarifleri

İskender Oreo severmiş diyorlar 😆
Screenshot_20241210-225458_Instagram.jpg
daha güzel. Tatlının hikayesine bakınca biri bana özenmiş 🤔

Kuzumm çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun 🤲🥰🍒🍒🫶

Allah kolaylık versin canım 🥰 Geçmiş olsun 🤲 🥰
Bende ameliyat oldum iyileştim bile😁
Kız neyden oldun? Geçmiş olsun 🌸
Geçmişler olsun kuşum.😘😘
Sağ ol bebişim. Senin de yeni yaşın kutlu olsun ❤️
:KK14: farklı renk huni lazım olursa ara:deli: yardımcı olurum
Renk renk desen desen 😂
Çok geçmiş olsun şimdi iyisindir demi,radyo frekans mı yaptırdın burnuna .:KK200:
Abla rafyofrekans ve sinüzit temizleme birlikte yapıldı.
Çok geçmiş olsun canım ❤️
Teşekkür ederim kuzum 🌸
Sinüzit ameliyatında sinüslerde et varsa onu mu yakıyorlar, napıyorlar? Komplikasyonu ne kadar sürüyor? Alerjik sinüzitten yıldım. KBB'ye gidersem bahsini açacağım 😬
Teşekkür ederim ordicim 🌸

Hepinize Teşekkür ederim aşkımsular 🌸
Genel yazmış olayım, radyofrekans ile etleri küçülttü bende doktor, polipleri temizledi ve sinüsleri boşalttı. Hem yanaklar hem göz arkası. Benim gözlerimin arkası artık başka bir organ olmuş 😂 kıkırdak yapı gibi bir şey oluşmuş sinüzitten, ilaçla geçmeyeceği için ameliyat oldum. 5 doktor gezdim, hepsi aynı şeyi söyledi. Normalde sadece sinüzit ameliyatı 30-40 dk filan sürerken benim ameliyatım 2 saat sürmüş 🫠 gelmem gitmem ayılmam filan 2 buçuk saat toplamda. Komplikasyonu kişiye göre değişiyor. Ben 2 ay oldu ameliyat olalı ama hala ince ince kan sızıyor boğazıma. Özellikle sabahları geniz akıntısıyla birlikte tükürüyorum ama gün içinde de ince ince geliyor. Burnumdan da yaklaşık 1 ay kadar kan geldi. Benzer ameliyatı son 3 ayda eşim ve abim de oldu, eşim 4. Gün denize girmişti, abimin de 3. Gün kanaması filan kesilmişti.

Kız neyden oldun? Geçmiş olsun 🌸

Sağ ol bebişim. Senin de yeni yaşın kutlu olsun ❤️

Renk renk desen desen 😂

Abla rafyofrekans ve sinüzit temizleme birlikte yapıldı.

Teşekkür ederim kuzum 🌸

Teşekkür ederim ordicim 🌸

Hepinize Teşekkür ederim aşkımsular 🌸
Genel yazmış olayım, radyofrekans ile etleri küçülttü bende doktor, polipleri temizledi ve sinüsleri boşalttı. Hem yanaklar hem göz arkası. Benim gözlerimin arkası artık başka bir organ olmuş 😂 kıkırdak yapı gibi bir şey oluşmuş sinüzitten, ilaçla geçmeyeceği için ameliyat oldum. 5 doktor gezdim, hepsi aynı şeyi söyledi. Normalde sadece sinüzit ameliyatı 30-40 dk filan sürerken benim ameliyatım 2 saat sürmüş 🫠 gelmem gitmem ayılmam filan 2 buçuk saat toplamda. Komplikasyonu kişiye göre değişiyor. Ben 2 ay oldu ameliyat olalı ama hala ince ince kan sızıyor boğazıma. Özellikle sabahları geniz akıntısıyla birlikte tükürüyorum ama gün içinde de ince ince geliyor. Burnumdan da yaklaşık 1 ay kadar kan geldi. Benzer ameliyatı son 3 ayda eşim ve abim de oldu, eşim 4. Gün denize girmişti, abimin de 3. Gün kanaması filan kesilmişti.
Teşekkür ederim kuşum.♥️😘

Ayrıca sinüzit operasyonu için korku saldın, bunun için de teşekkür ederim.😂😂

X