Dur ben sana bulurumBulamadımbeyaz kısır yazsam çıkar mı ki
Ya inteenet cekmediyseAyy inşallah öyle bişey olmamıştır
Konu açar açmaz mı kayboluyorİyi seyirler ne diyelim
Boşver guzum sen elinden geleni yaptın kalsın öyleBen konuyu açtığımdan da şüphe etmeye başladımhepsini yazdım yükledim okeylemedim mi acaba
Kız sen Sapşik misinBulamadımbeyaz kısır yazsam çıkar mı ki
Kedi uzanamadigi cigeri uzaktan seyrederziyaretçiler
İsabel den haber alırız açmadıysamKonu açar açmaz mı kayboluyor
Kuzey ege biraz rahatsız ya bence ondan girmemiştir canom yoksa sen acmissindirİsabel den haber alırız açmadıysam
Bulamadımbeyaz kısır yazsam çıkar mı ki
Karar verdim sapsiksin
Şimdi hangisi diye soracak diye korkuyorum yasomPoğaçalar - Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Ağlayan Kek - Sandviç Poğaça ile Çay Saati-Piyale Maya Sponsorluğunda:KK56...www.kadinlarkulubu.com
TeşekkürlerPoğaçalar - Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Ağlayan Kek - Sandviç Poğaça ile Çay Saati-Piyale Maya Sponsorluğunda:KK56...www.kadinlarkulubu.com
Ay o kadar da değil, masa fotoğraflarını incelesin.Şimdi hangisi diye soracak diye korkuyorum yasom
Yok yok o kadar değilŞimdi hangisi diye soracak diye korkuyorum yasom
Teşekkürler
Aynı şeyi yazmışızAy o kadar da değil, masa fotoğraflarını incelesin.
Benzemediginden mütevellitAy o kadar da değil, masa fotoğraflarını incelesin.
Ama en renkli masa benim, karıştırma lütfen.Aynı şeyi yazmışız