- 21 Haziran 2020
- 257
- 52
- Konu Sahibi Zgnzynpmstf
Corasprin adet soktürür mu ve de kac günde söktürür bilginiz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gebelik istemiyorum. Tarlusalı tahlilsiz vermiyolar benimde aslinda şuphem yokGebelik şüphesi yoksa tarlusal veya gebelik istiyosan duphaston alabilirsin
Nasıl ya bana verdi eczane hemde türkiyede ikamet etmiyorum girdim aldım çıktımYok gebelik istemiyorum. Tarlusalı tahlilsiz vermiyolar benimde aslinda şuphem yok
Doktora git adet olamıyorum lütfen söktürücü verebilirmisiniz de verirler aslındaYok gebelik istemiyorum. Tarlusalı tahlilsiz vermiyolar benimde aslinda şuphem yok
Sağlık ocağina gittim de vermiyolar reçetesiz reçete içinde tahlil yapmalari gerekiyomusDoktora git adet olamıyorum lütfen söktürücü verebilirmisiniz de verirler aslında
Allah allah ne zaman aldinNasıl ya bana verdi eczane hemde türkiyede ikamet etmiyorum girdim aldım çıktım
Ben iki defa gittim vermedi eczaneAllah allah ne zaman aldin
Geçen sene izine geldiğimde tarlusal lazım dedim verdiler vermeliler yani antibiotik değil ki bu söktürücü şuan bende şaşırdım okadar ilaç aldım direk verdiler eczaneden eczaneye fark olabilir .. bilemedim şimdiBen iki defa gittim vermedi eczane
Bir arkadaşında varsa sorabilirsin aslında papatya çayı yada maydonozda söktürür adeti..Internet uzerinden siparis verilse alicam oda olmiyo heralde
Kan sulandırır sadece aspirin iste. Maydanoz suyu ve mekik cekmek en etkilileri.Corasprin adet soktürür mu ve de kac günde söktürür bilginiz var mı
Tarlusal recetesiz satiliyor ki zaten her eczanede nasıl vermemisler garipGeçen sene izine geldiğimde tarlusal lazım dedim verdiler vermeliler yani antibiotik değil ki bu söktürücü şuan bende şaşırdım okadar ilaç aldım direk verdiler eczaneden eczaneye fark olabilir .. bilemedim şimdi
3 4 gundür maydanoz suyu içtım sogan suyu ictim kekik suyu ictim halen her yolu da deniyorumKan sulandırır sadece aspirin iste. Maydanoz suyu ve mekik cekmek en etkilileri.
Bi ara maydonoz suyunu icince gelir gibi oldu geri durduBir arkadaşında varsa sorabilirsin aslında papatya çayı yada maydonozda söktürür adeti..
Mekik cek bol bol rahim kasilir mekikte. Tarlusal da satiliyor başka eczaneye de sor her karışımı arka arkaya içme zarar verir3 4 gundür maydanoz suyu içtım sogan suyu ictim kekik suyu ictim halen her yolu da deniyorum
Ne şansızım ben yaTarlusal recetesiz satiliyor ki zaten her eczanede nasıl vermemisler garip
Iciyorum valla napim yeterki adet oluyum zehir olsa icmeye hazirimMekik cek bol bol rahim kasilir mekikte. Tarlusal da satiliyor başka eczaneye de sor her karışımı arka arkaya içme zarar verir