Coraspırın bebege zarar verıyormus

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
34
Kızlar coraspırın bebegın gelısımıne zarar verir mi organ gelısımıne zarar verırmısnz dogru mu doktor oyle dedi de. İçilmese daha ıyı dedi.
Bu konuda bilgisi olan var mı

Kızlar coraspırın bebegın gelısımıne zarar verir mi organ gelısımıne zarar verırmısnz dogru mu doktor oyle dedi de. İçilmese daha ıyı dedi.
Demekki benim tüp bebek uzmanı koca profesor doktorcum 22 haftadir bana yanlis tedavi uyguluyor. Hatta oyle ki tüp bebek hastalarina dusuk geçmişi olanlara hep yanlis tedavi uyguluyor. Saka bir yana canim ne için verildi bu ilac sana. Pihtilasman veya düşük geçmişin varsa tedbir amacli veriliyor o kadar çok kullanan var ki dogumdan bir kac hafta önceye kadar. Eger bebege zararli olsa tüp bebek gibi zor elde edilen gebeliklerde neden kullanilsin ki baska doktorlardan da fikir al mutlaka

O kadar çok doğru söyledin ki tüp bebekte bütün doktorlar hastalarına veriyor ki bende hala kullanıyorum doktorum daha geçen hafta dedi bu gibi hastalarda kullanılması öneriliyor diye ozmn bizim doktorumuz bize bile bile yanlış ilacı kullandırıyor.

Saçmalamış saçmalamayı zirvede bıraksın bu nasil bir doktor boyle? Ben aspirin sayesinde 36.haftaya kadar gelebildim aspirin kullanmadigim ilk bebeğimi 26da doğurdum vefat etti. Eskiden 32.haftada biraktirirlarmis sozde cocugun kalp damarlarını kapatmıyormus ama bunun yanlış oldugu kanıtlanmış oğlumda gebeligimde sisli memorialde profesör hematologa gittim sırf bu konu yüzünden 36.haftaya kadar kullan 1 hafta sonra bebegi alsınlar dedi dedigi gibi de yaptık cok sukur sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…