Merhabalar
25 yaşındayım.9 aylık evliyim
5 ay önce 9 haftalik bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.Laboratuvar sonucunda herhangi bir sorun cikmadi.ilk gebeliğimdi ve doktorum ilk gebeliklerde olabilir dedi kromozomal sorun dedi.bir ay once farkli bir doktora gittim bebek dusundugumuzu soyledim.ultrasonla yumurtaliklarima bakti gayet saglikli dedi.pihtilasma konusunu ben actim.ilk dusuklerde bakilmiyor gerek duyulmuyor yine de icin rahat etsin istiyorsan tahlil yaptir dedi.ailede pihtilasma sorunu olup olmadigini sordu.ailemde boyle bir sorun olmadigini soyledim.folidoce tablet yazdi.400 mcg folik asit+2mcg B12..ayrica coraspin yazdi 100 mg..bir aydir kullaniyordum yumurtlama doneminde iliski yasadik ama bu ay adet oldum.coraspini birak baskisindan dolayi ve tahlil yaptirmadigim icin kullanmayi biraktim.pihtilasma yoksa gereksiz ilac aliyorum dusuncesi beni strese soktu.ne yapmaliyim.ilk gebeligimde ilk denemede gebe kalmistim simdi olmadi tedirginim.tahlil yaptirmali miyim pihtilasma icin.hamile kaldiktan sonra da yapilir mi sakincasi var mi ciddi anlamda zihnim karisik cok rahatsiz hissediyorum.Bu durumda olan var mı ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı
Can'ım ilk girdinde bu ay adet oldum demişsin ama perşembe günü 9 haftalık bebeğim demişsin. Öncelikle geçmiş olsun. Ama burda yalanlarla bilgi almak sözde nazar değmesin diye durumunuzu yanlış paylaşmak hiç etik değil. Geçmiş olsun.Hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Uzun zamandır bazı özel sebeplerden dolayı giremiyordum. Arkadaşlar bugün bebeğimi görmeye gittik. Ama dün kalbi durmuş yine. 9 hafta 3 günlük. İlk bebeğimi de aynı şekilde kaybetmiştim. Coraspin içtim ama sanırım yetersiz kaldı. Tahlil yaptırmadığıma pişman oldum. İçim parça parça. Yine aynı şeyler yine hüsran yine sessiz bir veda. Yarın kürtaj olacağım ikinci kez parçam gitti Rabbim kimseye yaşatmasın
Şu an yazdıkların o kadar gereksiz ve saçma ki. Ne demek yalanlarla o nasıl laf. Yazdığım tarih belli o ay hamile olsaydım 9 haftalık mı olurdu şu an. Son mesajımda zaten uzun zamandır giremediğimi söylemişim. Yalana başvurarak bilgi alacak kadar aciz değilim. Şu yaramın üzerine söylediklerine bak ya bu kadar mı kötülük doldu insanoğlunun içi yazık gerçekten.. O mesajdan sonra hiç giremediğimi belirtmişim zaten daha neyin hesabı bu. Neyse günahımı almış oldun. Yalan nazar vs diyerekCan'ım ilk girdinde bu ay adet oldum demişsin ama perşembe günü 9 haftalık bebeğim demişsin. Öncelikle geçmiş olsun. Ama burda yalanlarla bilgi almak sözde nazar değmesin diye durumunuzu yanlış paylaşmak hiç etik değil. Geçmiş olsun.