coraspin bilgisi olanlar

mesa3363

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
10
2
Merhabalar
25 yaşındayım.9 aylık evliyim
5 ay önce 9 haftalik bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.Laboratuvar sonucunda herhangi bir sorun cikmadi.ilk gebeliğimdi ve doktorum ilk gebeliklerde olabilir dedi kromozomal sorun dedi.bir ay once farkli bir doktora gittim bebek dusundugumuzu soyledim.ultrasonla yumurtaliklarima bakti gayet saglikli dedi.pihtilasma konusunu ben actim.ilk dusuklerde bakilmiyor gerek duyulmuyor yine de icin rahat etsin istiyorsan tahlil yaptir dedi.ailede pihtilasma sorunu olup olmadigini sordu.ailemde boyle bir sorun olmadigini soyledim.folidoce tablet yazdi.400 mcg folik asit+2mcg B12..ayrica coraspin yazdi 100 mg..bir aydir kullaniyordum yumurtlama doneminde iliski yasadik ama bu ay adet oldum.coraspini birak baskisindan dolayi ve tahlil yaptirmadigim icin kullanmayi biraktim.pihtilasma yoksa gereksiz ilac aliyorum dusuncesi beni strese soktu.ne yapmaliyim.ilk gebeligimde ilk denemede gebe kalmistim simdi olmadi tedirginim.tahlil yaptirmali miyim pihtilasma icin.hamile kaldiktan sonra da yapilir mi sakincasi var mi ciddi anlamda zihnim karisik cok rahatsiz hissediyorum.Bu durumda olan var mı ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı

Bence yaptır için rahat olur.Bende kurtaj oldum 2 ay korunmadan sonra dr gel gebelik takibi yapalım dedi ben gerekirse yaptırcam

Merhaba sizinle durumlarımız çok benziyor bende bir düşük yaşadım daha doğrusu bebek karnımda öldü Dr um gebe kalır kalmaz gel coraspin yazıcam Demişti o öyle deyince evhamlandım nette çok araştırdım pıhtılaşma testi yaptırırsam daha iyi olur denildi beynimi kemiriyordu o bebek neden öldü diye ilk düşük olduğu zamanda genelde bakılmıyormuş testi iyi ki de yaptırmıştım bebeğim pıhtılaşmadan ölmüş beslenenemiş coraspin ilk zamanlar içtim Dr fark etmez istersen iç dedi ama bir Önemi yok gebelik yokken bir etkisi yok gebe kaldığında da içeceksin faydası olur ama pıhtılaşma varsa iğne de olman gerekli bu arada 3.5 yaşında bir oğlum var iyi ki de yaptırmışım o testi çünkü kim kime dum duma sen mücadeleci olacaksın

Merhaba canım bende 2 yıllık evliyim. Başımdan 3 tane olumsuz gebelik gecti. Başkalarına da faydası olur diye tecrübelerimi paylaşıyorum. Ilk hamileliğin mart 2016 da adetime 10 gün varken kaşık ağrısı ve kahverengi leke sonucunda doktora gittiğimde beta hcg 18 çıkması ile öğrendim. Hamilesin ama bhcg takibi yapmamız lazım dedi 4 gün sonra gittiğimde değer 0 olmuştu. Akabinde doktorlara gittim ilk gebelikte normal kimyasal gebelik geçirmişsin dediler. Ve araştırma yapmadık. Ikıncı gebeliğimi mayıs ayında yine adetime varken sağ karin bölgem de şiddetli sanci sonrası doktora gittim de bhcg 258 çıktığında öğrendim. Düşük riskin var dedi iğne vurdu progestan kullandımm fakat oda kimyasal gebelikmis.. 2 tane olumsuzdan sonra bahçelievler metroportta ali osman koyuncuogluna gittim. Muayne etti 2 tane kimyasal gebelik yaşamışsın dedi bu 10 kadından 1inin başı a gelebilecek bir şey hiç dert etme dedi eşimden sperm testi istedi o da normal çıktı yumurtlarım iyiymiş fakat polikistik over d7rumu varmış sendrom degil. Tabi ben süreçte epeyce kafama taktım. Ama doktor herşey normal devam deyince kendimi rahatlattim. 3 gebeliği ise ağustos 2016 da adet gecikmesi sonucu idrar testi ile öğrendim. Ilk kez idrar testinde bi hamilelik öğrenmiştim. Agrım vs hiç bir şey yoktu. Epey umutlandım. Bhcg baktım 571 di iki günde bir takip istedi 980 lere kadar yükseldi her şey normaldi. Daha sonra bhcg düşüşe geçti doktorum bu da kimyasal sanırım dedi. Düşüşe geçtikten sonra tekrar yükselmeye başladı meğer dış gebelik geçiyormuşum. Ali bey metotrexaneta ilacın adını yanlış yazmış olabilirim o iğneyi vurdu.duzenli olarak bhcg takibi yaptım. Sıfıra düşmesini bekledik ama bu süreçte çektiğim sıkıntıyı bir ben bilirim bir de allah. Ne sancılar çektim sezeryanla doğum yapmış gibi tuvalete çıkamadım gülemedim hep sancim vardı çok şükür bunlar da geçti. Ve dış gebelik operasyon geçirmeden iğne ile sonlandı. Doktorum artık araştırma yapmamız lazım dedi ve hem benden hem eşimden genetik tahlilleri aldı, tromfoboli paneli vs bakıldı. Genetik tahlillerde kan pıhtılaşmasına eğilim çıktı. Doktorum sorunu bulduk dedi. Ve 6 ay korunmamizi ve son 2 ay folik asit ve coraspin 100 mg almam gerektiğini söyledi. Hamile kaldığında da kan sulandırıcı iğne başlayacağız dedi. Bence sen genetik tahlil yaptır pıhtılaşmaya bak. Eğer yoksa gereksiz yere kan sulandırıcı içmekte tehlikeli korunmayı bırakali 5.ay oldu. Geçen ay adetinin 10.gununde rahim filmi çekildim. Dış gebelik sonrası tüplerde hasar kaldımı diye baktık. O da temiz bu ay ümitten mi stresten mi bilmiyorum adetim 7 gün gecikti kan tahlili yaptım negatif. Hala adet olmadım. Elim kolum bağlı bekliyorum.yasadiklarimdan çok yoruldum. Allah hepimizin kucağını doldursun insalah..

Hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Uzun zamandır bazı özel sebeplerden dolayı giremiyordum. Arkadaşlar bugün bebeğimi görmeye gittik. Ama dün kalbi durmuş yine. 9 hafta 3 günlük. İlk bebeğimi de aynı şekilde kaybetmiştim. Coraspin içtim ama sanırım yetersiz kaldı. Tahlil yaptırmadığıma pişman oldum. İçim parça parça. Yine aynı şeyler yine hüsran yine sessiz bir veda. Yarın kürtaj olacağım ikinci kez parçam gitti Rabbim kimseye yaşatmasın

Can'ım ilk girdinde bu ay adet oldum demişsin ama perşembe günü 9 haftalık bebeğim demişsin. Öncelikle geçmiş olsun. Ama burda yalanlarla bilgi almak sözde nazar değmesin diye durumunuzu yanlış paylaşmak hiç etik değil. Geçmiş olsun.

Şu an yazdıkların o kadar gereksiz ve saçma ki. Ne demek yalanlarla o nasıl laf. Yazdığım tarih belli o ay hamile olsaydım 9 haftalık mı olurdu şu an. Son mesajımda zaten uzun zamandır giremediğimi söylemişim. Yalana başvurarak bilgi alacak kadar aciz değilim. Şu yaramın üzerine söylediklerine bak ya bu kadar mı kötülük doldu insanoğlunun içi yazık gerçekten.. O mesajdan sonra hiç giremediğimi belirtmişim zaten daha neyin hesabı bu. Neyse günahımı almış oldun. Yalan nazar vs diyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…