Coral renk gelin ayakkabısı

zynprfk

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
13
0
6
34
Ankara
Amerika'dan Ağustos 2014 teki düğünüm için aldım. Ne yazık ki numarası 5.5 (Türkiye'de 35.5) yerine 6.5 (Türkiye'de 36.5-37) geldi 37 numara giyenler için uygun. Çünkü kutunun üzerinde 51/2 ancak ayakkabının içerisinde 6.5. Zaten sorun bu Genişliği M. Çok beğenmeme rağmen satıcı bana uygun numarasının olmadığını söyledi. Ben de o kadar uzun yoldan gelmişken başka bir gelinin işine yarar belki diye düşündüm. Orjinal AUDREY BROOKE marka tasarım gelin ayakkabısı. Tertemiz kutusunda. Yanlızca kutuda kargo sırasında bazı hasarlar oluşmuş. Ayakkabıda hiçbir şey yok. Aldığım fiyata veriyorum. Faturası da mevcut. Faturasıyla birlikte teslim edebilirim. KARGO ÜCRETİNİ DE BEN GELİNE HEDİYE EDECEĞİM, Türkiye'nin heryerine kargo bedelini ödeyip göndereceğim. İsteyen için ölçülerini detaylı verebilirim. Topuğu 12cm. 2 cm de gizli platformu var. Çok tatlı bir renk: Coral. Mercan renginin en güzel ve pastel tonu. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun...

Ayakkabınız halen satılık mı acaba?? :)

Evet ayakkabı hala satılık, fiyatı 100tl

Ayy tam istediğim bir model :) topuk boyu 12 cm benim için fazla ama boy sorunumuz var kısaltırabilir miyim acaba yaa:/

şu modeli arıyordum bende hatta konu açmıştım badgley mischka marka Türkiye'de yok sanrım çok benzyorlar:)

Son düzenleme:
Evet gönderdiğiniz model badley mischka markanın ayakkabısı. Bir arkadaşım gelin ayakkabısı olarak amerika'dan almıştı. Bildiğim kadarıyla türkiye'de satılmıyor badley mischka. Benim ayakkabım da bu modelin aynısı neredeyse, hiçbir fark yok. Topul boyu konusunda gerçekten hiçbir fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem ama hiç duymadım boyun kısaltıldığını. Yine de bir ayakkabıcıyla konuşmak faydalı olabilir.

Lostralarda kısaltma yapılıyormuş sanırım en yakın zamanda soracağım 2 cm kısaltılsa yeter bana:) Sizde Ankara'dasınız sanırım sahibinden.comda ilanınızıda gördüm.. Deneme şansım olur değil mi :)

Ayakkabılar satıldı mi?
Bir de sizin normalde ayak numaranız kaç?
Ben ninewest te 6.5 giyiyorum, sanırım bunlar bana uyar ama istanbuldayım deneme şansım da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…