maşallahh tü tü tüçook güzeller tıpkı videolardaki gibi ve benimm tercihim cor grafite =)
Nilcim emeğine sağlık. Cor ve charm grafite arasında hare dışında hiçbir fark göremedim ben. Renkleri de açıklık koyuluk bakımından aynı gibi geldi bana. Şu grafiteleri biraz daha açsalar daha güzel olacak =)) Benim grafiteler hala belli olmuyor taktığımda mesela sinir oluyorumBen sende charm grafiteyi daha çok beğendim. Sende daha ziyade açık renkler şahane duruyor, charm ice da deneyebilirsin, bence çok yakşacaktır.
macro çekimle normal çekim arasında ne fark var acaba ????
katılıyorum charm serisi harika ve en sevdiğim seri... cor daha doğal charm en yapay diye düşünürüz genelde ama hayır,bu genelleme değil ..bunu etkileyebilcek faktörler var ,doğru göz tabanına doğru renk seçimi bile ve tabii göz çapı,eğer bu şartlar uygunsa charm serisi de oldukça doğal ve bir o kadarda çekici:)hatta reelde arkadaşım cor dan ziyade charm garfitenin daha doğal durduğu kanısında..grafite güzel renk.. charm serisi daha güzel duruyor bence ama çapı uymuyor bana bu lensin.
çok koyu değil ama koyu ,ama günışığında düşünülünce koyu diyemeyiz,naturelliği bozmadan yansıyor..:)çok koyu arkadaşlar ya
tşk ederim bende çok seviyorum:) daha opak olsalardı hele tadından yenmezdi:))Kusursuzzz :)))))))))