Kontakt Lens cor ve charm grafite farkı,makro çekimleri

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
$071.JPG $043.JPG
$054.JPG $021.JPG $070.JPG $043.JPG $008.JPG $026.JPG $016.jpg $012.jpg $072.jpg

Eklentiler

• $040.JPG
    $040.JPG
    48,7 KB · Görüntüleme: 139
maşallahh tü tü tü :KK9: çook güzeller tıpkı videolardaki gibi ve benimm tercihim cor grafite =)

Nilcim emeğine sağlık. Cor ve charm grafite arasında hare dışında hiçbir fark göremedim ben. Renkleri de açıklık koyuluk bakımından aynı gibi geldi bana. Şu grafiteleri biraz daha açsalar daha güzel olacak =)) Benim grafiteler hala belli olmuyor taktığımda mesela sinir oluyorum :KK1: Ben sende charm grafiteyi daha çok beğendim. Sende daha ziyade açık renkler şahane duruyor, charm ice da deneyebilirsin, bence çok yakşacaktır.

macro çekimle normal çekim arasında ne fark var acaba ????

grafite güzel renk.. charm serisi daha güzel duruyor bence ama çapı uymuyor bana bu lensin.

maşallahh tü tü tü :KK9: çook güzeller tıpkı videolardaki gibi ve benimm tercihim cor grafite =)

tşk ederim :)

Nilcim emeğine sağlık. Cor ve charm grafite arasında hare dışında hiçbir fark göremedim ben. Renkleri de açıklık koyuluk bakımından aynı gibi geldi bana. Şu grafiteleri biraz daha açsalar daha güzel olacak =)) Benim grafiteler hala belli olmuyor taktığımda mesela sinir oluyorum :KK1: Ben sende charm grafiteyi daha çok beğendim. Sende daha ziyade açık renkler şahane duruyor, charm ice da deneyebilirsin, bence çok yakşacaktır.

rica ederim canım :)
ton olarak çok fark yok 1 tık daha açık diyebilirirm ,cor garfite daha bulanık iken charm grafite daha net gösteriyor kendini,koyu olduklaarı bir gerçek,daha açılmalı bencede cor bile yeterince opak değil tüm yarı opak seriler ve tonlar için bu böyle her tonu denedim neredeyse ve yeterince opak değiller ne yazık ki..
bende charm grafiteyi biraz daha fazla seviyorum gerek duruşu gerek ayndaki yansıması ve görselliği açısından cor'a fark atıyor..charm ıce benim koyu gözlerimde charmlığını bariz belli eder ,göz rendi tabanım ayyka çıkar dolayısyla grafite ve ocre kadar doğallığı ıc de yakalmam zor gibi ,ama belli de olmaz,benim gözlerimde charm serisinin nc serisi gibi durması da şansım aslında,deneyebilirim belki de:)

macro çekimle normal çekim arasında ne fark var acaba ????

canım makro çekim yakın net çekim anlamında..ayrıntıları daha net ve yakın çekimde kullanmak için çiçek foto makinesindeki gördüğün çiçek simgesi makro çekim yapmanı sağlar ve yakın mesafeden nesneye odaklanmak gerek..

grafite güzel renk.. charm serisi daha güzel duruyor bence ama çapı uymuyor bana bu lensin.
katılıyorum charm serisi harika ve en sevdiğim seri... cor daha doğal charm en yapay diye düşünürüz genelde ama hayır,bu genelleme değil ..bunu etkileyebilcek faktörler var ,doğru göz tabanına doğru renk seçimi bile ve tabii göz çapı,eğer bu şartlar uygunsa charm serisi de oldukça doğal ve bir o kadarda çekici:)hatta reelde arkadaşım cor dan ziyade charm garfitenin daha doğal durduğu kanısında..

hmm tşklerr ben hayla ne alacagıma karar veremedm :)

güzel bir bilgilendirme olmuş eline sağlık canım...ben aralarında çok bir fark göremedim..ama tabiki bazılarımız için hare olup olmaması bile büyük anlam ifade ediyor olabilir..
birşey daha dikkatimi çekti..sanki charmlarda lensin yapısındaki damar damar çizgiler daha çok belli oluyor gibi..corlar daha homojen dokulu görünüyor...

Son düzenleme:
burda nil çok farklı gordum ikisinide bende grafıtte kullanıorum ama sende çok farklı cor bayağı bulanık çıkmış :KK53:

charmların pupili çok geniş geliyor bana sizcede öylemi doğallığı daha çok genişlik bozuyor gibi

Bayanlar merhaba bu solotica lensleri nereden temin ediyorsunuz???ben adana da bulamadım..sanırım İstanbul da var sadece..??:KK25:

Charm'ların apayrı bi havası var gerçekten şu japonlar arasında çok moda olan lady gaga lenslerini andırıyorlar :nazar:

son kararım grafite charm olacak gibi görünüyor ama gözlerim iri olduğu için korkuyorm acıkcası pörtlek pörtlek durmazlar inşallah :18:

ben hiç charm graftden memnun degılım arkadaslar . aldım ama benim gözm acık kahverengı olunca boyle hem daha koyu oldu hemde dogal durmadı bende . pisman oldugumla kaldım. birde iki kutu almıstım ona yanıyorum :KK43:

gercekten güzel gorunuyor. kendi göz renginide ve lensli gozlerin yandan cekimini görebilirmiyiz acaba ? birde istanbulda deneeyebilecegimiz bir yer varmı bildiginiz ?

X