Kontakt Lens Cor grafite kullananların yorumlarını bekliyorum...

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
Arkadaşlar ben geçen hafta kuaföre gittim ve saçlarımın rengini değiştirdim...eskiden saçlarım simsiyahtı şimdi hafif açtırdım ve koyu kumral-açık kestane arasıyım şu an...

o yüzden elimdeki lenslerin rengi eskisi kadar yakışmıyorlar..verdeler koyu olması dolayısıyla gözümle iyi kaynaşıp pupili belli etmiyorlar o açıdan sorunum yok ama saç rengime göre koyu kaldılar..tenim de açık..dolayısıyla gözler koyu koyu renkli renkli belli ediyor kendini...
azulları denedim şu anki saçımla uyum olarak açıklık koyuluk değeri uyumu verdeden daha iyi ancak rengin mavilik oranı yoğun...biraz pastel mavi olsa tam istediğim olacaktı...
ve şu anki yeni halime göre çok açık renkler olmasa da daha açık renklere yönelmem daha iyi olacak diye düşünüyorum..

hidrocor grafite kullananlara ilk sorum...pupil boşluğu görüntüsü nasıl ? ortadan kahverengiler çıkıp kendini belli ediyor mu ? lenslerde en nefret ettiğim şey pupil boşluğunu belli etmesi..o yüzden en çok bu konuya önem veriyorum...cor grafite kullananlar fikilerinizi alıyım lütfen...

Cor grafite değil de nc grafite kullanıyorum ama melin cor serisini de kullandım. sen de corcusun zaten yanlış hatırlamıyosam tabi :KK34: soloticada göz renginin gözükmediği tek lens opak seridekiler :KK37: onun haricinde mutlaka kendi göz rengimiz görünüyor. işte sana cor grafite fotosu. bu forumda buldum. bu sorunu cevaplar sanırım :KK34:

Eklentiler

• $jkbhjon.jpg
    $jkbhjon.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 124
Cor grafite değil de nc grafite kullanıyorum ama melin cor serisini de kullandım. sen de corcusun zaten yanlış hatırlamıyosam tabi :KK34: soloticada göz renginin gözükmediği tek lens opak seridekiler :KK37: onun haricinde mutlaka kendi göz rengimiz görünüyor. işte sana cor grafite fotosu. bu forumda buldum. bu sorunu cevaplar sanırım :KK34:

yardımın için teşekkür ederim canım :KK34: evet reyhanınkileri hatırladım..onların gözü benden açık renk sanırım ondan güzel kaynaşmış..evet haklısın canım en koyu rengi bile alsan aradan illa ki kendi gözün yine görünüyor..hmm anlaşıldı o zaman ben lens işini temelli bırakmaya karar verdim.en azından birkaç sene sonra teknoloji gelişir de pupile çare bulurlarsa..ama sanmıyorum :44: lens olayı benim için bitmiştir..the end :KK52:

yardımın için teşekkür ederim canım :KK34: evet reyhanınkileri hatırladım..onların gözü benden açık renk sanırım ondan güzel kaynaşmış..evet haklısın canım en koyu rengi bile alsan aradan illa ki kendi gözün yine görünüyor..hmm anlaşıldı o zaman ben lens işini temelli bırakmaya karar verdim.en azından birkaç sene sonra teknoloji gelişir de pupile çare bulurlarsa..ama sanmıyorum :44: lens olayı benim için bitmiştir..the end :KK52:

Önemli değil canım :nazar:
Bikaç gün sonra yine renk aramaya başlarsın :KK34: şahsen bende öyle oluyor :KK34: alıyorum. tamam bu son diyorum. istediğim renkleri buldum :KK16: sonra bi lens resimi görüyorum ve başlıyorum aramaya :KK55: lenste sınır yok canım. insan doymak bilmiyor ama dur demek lazım artık. en azından elimizdekilerin süreleri bitene kadar.

X