Çöpten yemek yiyen Suriyeli kadın yalan çıktı!

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.043
30.457
61
Suriyeli bir kadının Gaziatep'te çöp konteynırından yemek yediği görüntülerin mizansen olduğu ortaya çıktı.

Suriyeli kadının haberde iddia edildiği gibi dul olmadığı, eşi tarafından dilendirildiği, insanları etkilemek için para istemek maksadıyla her gün düzenli olarak çöp konteynırına gittiği anlaşıldı.

YALANIl İMKANDER ORTAYA ÇIKARDI

Haberin yayınlanması üzerine İMKANDER Gaziantep Temsilcilği aileye ulaşmak maksadıyla harekete geçti. Derneğin Gaziantep Temsilcisi Sait Gökdere, yardım ulaştırmak için aileyi aradı ve çarpıcı gerçekle karşılaştı.

Habere konu olan kadın iddia edildiği gibi savaşta eşini kaybetmemişti ve eşi tarafından dilendiriliyordu. Gökdere çevredeki esnafla da görüşerek, Suriyeli kadının duygu sömürüsü yapmak için etraftan birisi geçtiğinde özellikle çöpten yiyecek almış gibi yaptığı bilgisini teyit ettirdi.

Haberi hazırlayan İhlas Haber Ajansı muhabiri Mehmet Bulut'ta dilencilik şebekesinin tuzağına düşürüldü. İMKANDER'in AFAD görevlilerini haberdar etmesi üzerine bölgeye gelen yetkililer kadını ve eşini kampa yerleştirmek için girişimde bulundular. Fakat aile kampa gitmemek için direndi.

Türkiye'de yaklaşık 2 Milyon Suriyeli mülteci bulunuyor ve mültecilerin eğitim, sağlık ve kamplarda barınma gibi pek çok ihtiyacı devlet ve yardım kuruluşlarının koordinasyonu ile sağlanmaya çalışılıyor.
http://www.internethaber.com/copten-yemek-yiyen-suriyeli-kadin-yalan-cikti-789103h.htm

Dilenciymiş.
Duygu sömürüsünü kanırtmak için böyle "taktik" yapiyormuş. Uyanık!

dilencilik stratejik bir meslek mi desek ne desek? teknolojiyi medyayı reklamı kullanacaklar tabii. namuslu çalışmaya kalksa bu kadar kazanamaz.

izmirde de aynı. basmane de dilenip, bornova mevlana mahallesinde her hafta 1 kilo tulum peynir, 1 kilo çerez, biberin kilosu 7 tl iken 1 kilo biber gibi gibi alışverişleri oluyordu. ALLAH aşkına düşünün bir çoğumuz 1 kilo peynirle ayı çıkarıyoruz. onlar haftalık tüketiyorlar.

düşünsenize her gün 1 aileden 3 kişi dilense günlük 50 tl toplasalar günde 150 tl yapar. bizim ailenin geliri ortalama günlük 120 tl. annem aşçı ve 90 kişiye yemek çıkarıyor. babam bi firmanın bahçe işlerini yapıyor. totolarından ter damlıyo ve eve geldiklerinde 2 si de pert. bu insanlar akşama kadar oturdukları yerden 150 tl ( o da en az ) kazanıyorlar ve bu ülkede bir çoğumuzdan çok rahat yaşıyorlar. sgk lı iş aramaları şart değil çünkü devlet sahip çıkıyor. odun kömüre para vermediler çünkü devlet sahip çıkıyor. sonra türk vatandaşıyla en ufak bir tartışmada benim canımı sıkma oğluma seni vurdururum nasıl olsa en çok 3 - 5 sene yatar çıkar diyerek türk insanını eziyorlar.

dilencilik dışında çalıp çırptıkları da hariç. küçücük çocukları hırsız olarak yetiştiriyorlar. bunlar buralarda tutunup güçlendikçe iyice zıvanadan çıkmazlar inş

şahsen ben bu insanları ülkemde kesinlikle ama kesinlikle istemiyorum. onları istememem onlara üzülmediğim anlamına gelmesin. durumları zor. ALLAH yardım etsin ama türkün türkten başka dostu yok. bunu öğrenemeyeceğiz sanırım. bizde böyle bir karışıklık olsa eminim şu an ki kardeş ülkelerde bir tekme atarlar. hele ki araplar

üç kağıtçı sahtekar bunlar..zaten araplar böyle mikrop..

Millet ah vah çekerken nedense ben hiç duygulanmamıştım bende sorun var demiştim ama bende değilmiş meğersem
Hiç inanamaıştım hiçç tüyümümn birisi kıpırdamamıştı haklıymışım meğersem hatta kaynanam demiştiki vah yazık diye bende aman anne ne diyon getiren yerleştiren baksın demiştim vah benim gelinin acımsızlığına dmeişti kadın nedense hiç inanamıyom acımıyorum bunlara hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…