Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek bulundu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Ramazan Bayramı arifesinde bulunan bebeğe hastanede 'Bayram' adı verildi.
ADANA'da çöp konteynerinin içinde yeni doğmuş erkek bebek bulundu. Ramazan Bayramı arifesinde bulunan bebeğe hastanede 'Bayram' adı verildi.

Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi'nin Anadolu Mahallesi Süleyman Vahit Caddesi'ndeki vatandaşlar, saat 14.30 sıralarında bir bebek ağlama sesi duydu. Sesin çöp konteynerinden geldiğini fark edenler, konteyneri kontrol ettiklerine yeni doğmuş, göbek bağı dahi kesilmemiş erkek bebekle karşılaştı.

36 dereceyi bulan sıcakta güçlükle nefes alan bebek, konteynerden çıkarılırken sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan bebek daha sonra ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

ADINI 'BAYRAM' KOYDULAR

Bebeğin yapılan ilk muayenesinde hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Hastane çalışanlarının yakın ilgi gösterdiği bebeğe ise hemşireler, 'Bayram' adını verdi.

Öte yandan polis de bebeğin anne ve babasını tespit etmek için çevrede araştırma başlattı
Akif ÖZDEMİR- Çağlar ÖZTÜRK/ADANA, (DHA)
$270720141632047357683_2.jpg

Kıyamam ya Allah önüne hep güzel şeyler çıkarsın bundan sonra .

Bence anne , babasını da bulmaya gerek yok , nasıl kıyıp çöpe atmışlar . Bulunsalar ne olacak .
Arkasında nasıl bir durum var bilmiyorum ama Allah atanı bildiği gibi yapsın .

Çok sinirlendim cidden ya nasıl çöpe atabildiniz , çok şey geçiyor içimden ...
Lanet olsun ...

Son düzenleme:
Kıyamam ya Allah önüne hep güzel şeyler çıkarsın bundan sonra .

Bence anne , babasını da bulmaya gerek yok , nasıl kıyıp çöpe atmışlar . Bulunsalar ne olacak .
Arkasında nasıl bir durum var bilmiyorum ama Allah atanı bildiği gibi yapsın .

Çok sinirlendim cidden ya nasıl çöpe atabildiniz , çok şey geçiyor içimden ...
Lanet olsun ...

bulunsunda anne babasi güzel bir ceza yesinler,ömür boyu hapis iyi olur,bebegi ölüme terk etmisler resmen :50:

bulunsunda anne babasi güzel bir ceza yesinler,ömür boyu hapis iyi olur,bebegi ölüme terk etmisler resmen :50:

Ceza veriyorlar mı bilmiyorum ki .
Keske hakettikleri cezayı verseler keske .

çöpe atmakta yeni moda oldu, hastaneye falan bırak bari, iyi ki birşey olmadan bulunmuş

bu nasil insanlik ya cope atilirmi bir can ya resmen olqun diye koymuslar allah kahretsin onlari bari alip bi hastaneye karakol onune falan biraksalar allah o minicik cana bu sicakta cektirdiklerinin aynisini ceksinler insallah

Evet, resmen ölüme terk etmisler bu bebisi!! :47: Insan bir cani çöpe atarmi??!!! Ya nasil kiydilar anlamadim.

Iste böyle tür olaylardan dolayi diyorumki bebek aldirma yasal olsun diye. Daha bebek bir kaç hücreyken alinsaydi bir sorun olmuyacakti.
Ama yoook, güya vicdan yapiyorlar sonrada bebek hakikatten bir can olunca terk ediyorlar böyle. O bebek simdi ömür boyu annelerinin onu çöpe attigi bilinciyle yasayacak. Bir insan için ne kadar agir birsey :50:

Of kafayı yicem ya! Bu nasıl bir vicdan hadi vicdanı geçtim nasıl bir mantık? Camiye, hastaneye bırak bari kardeşim. Biz yavrumuzu beşiğine bırakamayız boğulur diye başında bekleriz, millet çöpe atıyor.
Ben inanmıyorum bir annenin bunu yapacağına, eğer mecbur bırakıldıysa umarım haberini almıştır yavrusunun yaşadığının.

Back