Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kontakt Lenscoopervision natural touch baby blue istiyorumm..
slm arkadaşlar uzun zamandır coopervision natural touch baby blue istiyorumm..ama bi türlü satan bi site bulamadım harika bi rengi var ve yanılmıyorsam paris hiltonun lensleride bunlar.. bana yardımcı olursanız sevinirimm..
şu an türkiyede satışını yapan yok malesef bildiğim kadarıyla.. yurtdışından sipariş olarak getirtilebiliyor.. ama fiyatı tuzlu biraz.. 700-800 TL. gibi bir fiyat çıkıyor yanlış bilmiyorsam
tamam canım çokkk çokk teşekkür edrim valla çok işime yaradı umarım vardır elinde konuşunca haber ederim sana bu arada ben özelden yazamıyorum yeni üye olunca kusura bakma canım..
tamam canım çokkk çokk teşekkür edrim valla çok işime yaradı umarım vardır elinde konuşunca haber ederim sana bu arada ben özelden yazamıyorum yeni üye olunca kusura bakma canım..
şu an türkiyede satışını yapan yok malesef bildiğim kadarıyla.. yurtdışından sipariş olarak getirtilebiliyor.. ama fiyatı tuzlu biraz.. 700-800 TL. gibi bir fiyat çıkıyor yanlış bilmiyorsam