• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çooooook acil yardm lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tkgulcan

Gözümün akı kızarırsa, hatır da biter hukuk da!
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
103
72
13
33
KIZLAR PAZARTESI B.HCG 12.10 CARSAMBA 3.28 IDI.DR DUSUK OLACAK KANAMAN DA BASLAR DEDI AMA KANAMAM BASLAMADI.BUGUN IDRARI TEKRARLADM BU SEKILDE.KIMYASAL VS OLSA CARSAMBADAN BERI DEGERLER 0 LARA INERDI DIYE DUSUNUYRM.BU TEST BENI DUSUNDURUYOR KANAMAM OLMAMASI DA BU DEGER YUKSELEBILIR MI SONRADAN?HCG SI DUSUP TEKRAR YUKSELEN VE SAGLKLI GEBELIK GECIREN VAR MI?

Bu testm

Eklentiler

• 20180302_173917.jpg
    20180302_173917.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 44
Canım bence cizgi var kan testini tekrarla

KIZLAR PAZARTESI B.HCG 12.10 CARSAMBA 3.28 IDI.DR DUSUK OLACAK KANAMAN DA BASLAR DEDI AMA KANAMAM BASLAMADI.BUGUN IDRARI TEKRARLADM BU SEKILDE.KIMYASAL VS OLSA CARSAMBADAN BERI DEGERLER 0 LARA INERDI DIYE DUSUNUYRM.BU TEST BENI DUSUNDURUYOR KANAMAM OLMAMASI DA BU DEGER YUKSELEBILIR MI SONRADAN?HCG SI DUSUP TEKRAR YUKSELEN VE SAGLKLI GEBELIK GECIREN VAR MI?
Canım kimyasal için sıfırlanması gerekmiyor dusuyorsa zaten oyledir tekrar bak istersen ama inşallah yükselmiştir

Tekrar kan ver. Düşüp kanaman olmaması normal değil. Düşüp sonradan çıkan çok duydum ama senin ki baya düşük o yüzden tam bişey söyleyemiyorum. Ama teste göre hcg var hala kanında. Gidip bi an önce kan ver. Hatta Pazartesi'yi bekleme acile git.

En garantisi tekrar kan vermen;)
Yukseliyorsada takip yaptir derim;)

Kafami karstran da o zaten.3.28 e dusen deger uzernden iki gun gecmesine ragmen idrar testnde boyle gostermesi kafami karstiriyor :110:

Bebek varsa tutunmasına yardımcı olur zararı olmaz diye dusunuyorum yine de sen bilirsin tabi canım.
Tekrarlycam cnm dr ilj degeri ogrendgnde progestan basla demsti kullansam mi acaba bi sonra ki kana kadar?

Back