Her pozisyon için ücret farklıdır. Çalışma koşulları da.
Görüşmeye ne zaman gideceksiniz?
Detayları konuşursunuz orada.
Hayırlısı olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim. Görüşmeye yarın gideceğim. Mağaza sorumlusu pozisyonu için. Bilginiz varmı bu konuda?
Hiç yok ne yazık ki..
Sizin deneyiminiz var mı bu konuda
Butun bunlar is gorusmesinde sorulur.
Biz disardan nerden bilebiliriz ki?
Kac yildir is hayatinda olup bu sorulari sormaniz cok garip geldi.
Bunlari is gorusmesi yaptiginiz insana sorarsaniz, size kizip geri gondermezler merak etmeyin, eger sorun buysa...
Ben calistim gratiste..
Ben zaten bilgisi olanlar cevaplayabilir mi diye sordum hanımefendi. 3 yıldır iş hayatından uzağım. Ayrıca nerede ne sorulacağını çok iyi biliyorum. Ama her arkadaşın yaptığı gibi öncesinde fikir edinmek istedim. Kusura bakmayın size rahtsızlık vermiş herhalde
Arkadaşım çalışma saatleri ve koşulları hakkında bildiklerini paylaşabilir misin zahmet olmazsa?
Eger cocugunuz varsaa calisma saatleri fazla oldugu icin terch etmem. Ben bekar olmama karsin calisma saatlerinden dolayi cok dayanamamistimn
bıldıgım kadarıyla cevaplayayım tekstılde magaza sorumlulugunu bılıyorum.. özeller hemen hemen aynı hesap...
haftada 45 saat 1 gun ızın... hafta sonu cumartesı yogun olur ama pazar gunlerı belkı ızın kullanablrsnz ama cumartesı pazar kapalı olmadıgı ıcın bazen ıkı gunde de calsmak zorunda kalablrsnz...
mağaza mudurunun ızınlı oldugu gun ac kapa çalısırsınız...
bayram yılbası sevgılıler gunu resmı tatıllerı unutun en cok o zaman yogun olur ve ızın kullanmanza ızın vermezler...
ve dikkat ettiyseniz iş arama sitelerinde gratisin iş ilanı sürekli aktif bulunur aylarcaa. çünkü sürekli istifa var o yüzden eleman arıyolar sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?