• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çooookkkkk acilllll gratiste çalışmak ve şartları hakkında bilgisi olan var mı?

Sevinayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
223
9
48
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba. 11 yıllık banka tecrübesinden sonra kızım nedeniyle 3 sene ara vermek zorunda olduğum iş hayatına yeniden dönmek zorundayım. Acil olarak iş bulmam gerektiği için olabilecek bütün işlere başvurdum. Bugün Gratis mağaza sorumlusu pozisyonu için aradılar. İş, maaş ve haklar hakkında bilgisi olan çok acil cevap verebilirse çok sevinirim.

Her pozisyon için ücret farklıdır. Çalışma koşulları da.
Görüşmeye ne zaman gideceksiniz?
Detayları konuşursunuz orada.
Hayırlısı olsun inşallah.

Her pozisyon için ücret farklıdır. Çalışma koşulları da.
Görüşmeye ne zaman gideceksiniz?
Detayları konuşursunuz orada.
Hayırlısı olsun inşallah.

Çok teşekkür ederim. Görüşmeye yarın gideceğim. Mağaza sorumlusu pozisyonu için. Bilginiz varmı bu konuda?

Butun bunlar is gorusmesinde sorulur.
Biz disardan nerden bilebiliriz ki?
Kac yildir is hayatinda olup bu sorulari sormaniz cok garip geldi.
Bunlari is gorusmesi yaptiginiz insana sorarsaniz, size kizip geri gondermezler merak etmeyin, eger sorun buysa...

Butun bunlar is gorusmesinde sorulur.
Biz disardan nerden bilebiliriz ki?
Kac yildir is hayatinda olup bu sorulari sormaniz cok garip geldi.
Bunlari is gorusmesi yaptiginiz insana sorarsaniz, size kizip geri gondermezler merak etmeyin, eger sorun buysa...

Ben zaten bilgisi olanlar cevaplayabilir mi diye sordum hanımefendi. 3 yıldır iş hayatından uzağım. Ayrıca nerede ne sorulacağını çok iyi biliyorum. Ama her arkadaşın yaptığı gibi öncesinde fikir edinmek istedim. Kusura bakmayın size rahtsızlık vermiş herhalde

Ben zaten bilgisi olanlar cevaplayabilir mi diye sordum hanımefendi. 3 yıldır iş hayatından uzağım. Ayrıca nerede ne sorulacağını çok iyi biliyorum. Ama her arkadaşın yaptığı gibi öncesinde fikir edinmek istedim. Kusura bakmayın size rahtsızlık vermiş herhalde

Yoo, ne munasebet. Rahatsiz olacak birsey yok. :ssz:
Sadece bu tur sorulara burdan cevap alamazsiniz diyorum. Nitekim alamamissiniz.
Sakin olun bence. :ssz:

bıldıgım kadarıyla cevaplayayım tekstılde magaza sorumlulugunu bılıyorum.. özeller hemen hemen aynı hesap...

haftada 45 saat 1 gun ızın... hafta sonu cumartesı yogun olur ama pazar gunlerı belkı ızın kullanablrsnz ama cumartesı pazar kapalı olmadıgı ıcın bazen ıkı gunde de calsmak zorunda kalablrsnz...

mağaza mudurunun ızınlı oldugu gun ac kapa çalısırsınız...

bayram yılbası sevgılıler gunu resmı tatıllerı unutun en cok o zaman yogun olur ve ızın kullanmanza ızın vermezler...

bıldıgım kadarıyla cevaplayayım tekstılde magaza sorumlulugunu bılıyorum.. özeller hemen hemen aynı hesap...

haftada 45 saat 1 gun ızın... hafta sonu cumartesı yogun olur ama pazar gunlerı belkı ızın kullanablrsnz ama cumartesı pazar kapalı olmadıgı ıcın bazen ıkı gunde de calsmak zorunda kalablrsnz...

mağaza mudurunun ızınlı oldugu gun ac kapa çalısırsınız...

bayram yılbası sevgılıler gunu resmı tatıllerı unutun en cok o zaman yogun olur ve ızın kullanmanza ızın vermezler...

Çok teşekkür ederim. Tahmin ettiğim şeyleri söylediniz çok sağolun.

şu kadarını söyliyeyim gratiste çalışmak pişmanlıktırrrrrrrr. özellikle bebeginiz varsa hiç tercih etmeyin derim. gerçekten agır şartları. 3 ay çalıştım ben part olarak çalışmama ragmen istifa ettim. ve 3 aylık süre içinde sadece benim bulundugum şehirde kaç tane magaza sorumlusu ve çalışan istifa etti sayısı 10u geçmiştir. tercih sizin yine de tabi. ama yinede tavsiye etmiyorum çok zora koşuyorlar herşeyi.

ben part çalıştıgım için çalıştıgım kadar ücret alıyodum. full çalışan arkadaşlarım haftada bir gün tatil yapıyorlardı. 10.00-18.00 yada vardiyeli olarak 12.00-20.00 çalışma saatleri. tabi bu çalıştıgınız şehre göre ve yere göre değişir. avm'lerde falan daha farklı oluyor saatler yada cadde üstünde olmasına göre. magaza sorumlularda aynı şekilde çalışıyor. sorunuz varsa sorabilirsiniz.

ve dikkat ettiyseniz iş arama sitelerinde gratisin iş ilanı sürekli aktif bulunur aylarcaa. çünkü sürekli istifa var o yüzden eleman arıyolar sürekli.

Son düzenleme:
ve dikkat ettiyseniz iş arama sitelerinde gratisin iş ilanı sürekli aktif bulunur aylarcaa. çünkü sürekli istifa var o yüzden eleman arıyolar sürekli.

benide aramıslardı okulda işe basladıgımdan gidememiştim.basvurdugum zamandan aylar sonra dönüş yapmışlardı.o an okulda calıstıgımı söylemedim onlara görüşmek istedigimi söylemiştim ama konusamayacagımı cok mesgul oldugumu söylemişim.aradıklarında dersteydım cunku. bana biz arıcaz deyip aramamışlardı.maaşı iyidir diye düşünüyorum.

ben part çalıştıgım için çalıştıgım kadar ücret alıyodum. yemek kartı var bi de o da çalıştıgın gün kadar yatıyor. full çalışan arkadaşlarım 1.200 alıyordu ve yemek kartı. magaza sorumluları ortalama 1.500 civarı alıyor ve yemek kartı çok bi farkı yok. ama bu çalışma şartlarına hakkaten degmez emin olun. sürekli egitim var. evli arkadaşlarım bile sürekli şehir dışına çıkmak zorunda kalıyordu günlerce başka şehirde otellerde kaldıkları oluyordu. magaza açma zımbırtısı var bide. tüm magazayı sabaha kadar yerleştirmeniz isteniyor. ve bu öyle zorki sabahlıyrsunuz uyumuyorsunuz planograma göre o kadar şey taşıyorsunuz bilmem ne amele gibi. ve söyleyemediğim özel konular var yönetim kuruluyla ilgili şimdi burdan yazmak olmaz isterseniz özelden bilgi veririm.

Back