cooook memnunum ve sonunda amelıyatımı oldum

berye11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
12
4
37
Kizlar Merhabalar
Cok uzun sure Meme buyutme estetigi olmak icin bekledim ,cok fazla DR arastirdim ve Burada bircok arkadasin tavsiyesi ,instegram fotograflari ,asistani Yasemin hanimla gorusmemden Sonra sahane bir DR Yani Fatih Uygur’u sectim :KK200::nazar::halay:ayin 9.ameliyatimi oldum bir gece Su hastanesinde Kaldim ve Ertesi gun otele geri dondum ,Fatih bey’in hastalari hep Ama hep Ayni seyi soyluyordu Simdi ben de tam olarak Bunu soyluyorum ,”kizlar hic arastirma asamasinda bunalmayin Mutlaka Fatih bey ile gorusun :KK49:harika memelerinize kavusun ,ben kavustum ,coook mutluyum,darisi sizin basiniza :halay:,Burada gorustugum arkadaslara sonsuz Tesekkurler :spor:fotograf ekleyecegim Soz verdigim gibi Ama sekillenmesini bekleyecegim Once ,tum sorularinizi seve seve cevaplarim .:21:

canım sevgılı Masal2012 Masal2012 basta sana sonsuz tesekkurler
NOT ; DAHA once fiyat ile ilgili yanlis anlamam sebebiyle bir baslik acmistim ,bu arada onu da duzelteyim ...buradan bir cok arkadasim, actigim basliklarda cok yardimci oldular hepinize coook tesekkur ederim ,beni Fatih uygur a yonlendirenlere sonsuz tesekkur ediyorum ,

Geçmiş olsun detaylı bilgi ve oncesi sonrasi fotoğrafı görebilir miyiz evli mısınız buarada

selam canim evliyim ve bir kizim var yani 1 emzirme gerceklestirdim ama benim kucuktu ve sarkma yoktu ,mentor marka 400 cc konuldu...hayalimdeki gibi:nazar:fotograf ekleyecegim burada bircok arkadas bana dr bulma asmasinda yardim etmislerdi ve ben de ekleyecegim ama ilk 3 ay doldurduktan sonra ...ayrica Fatih beyin instegram sayfasini takip et orada gorebilirsin...

baska ne sormak istiyorsan sorabilirsin

@berye canımın ici:KK200: ben cok teşekkür ederim ne demek... keske elimden daha fazlası gelebilseydi....
Ama artik mis gibi 400 cc'lerimiz var:eğlence: memiş kardeşi olduk artik...
Benim kuzum konu açmış, ben takipten eksik kalir miyim? Hic....

SELAM canım tesekkurler :KK49::KK200:hersey dahıl 10 bın odedım ozellıkle hersey dahıl dıyorum cunku baska dr'larda korse vs ucretı cıkabılıyormus ben hersey ıcın odedım öekstra hıc bır ucret yok...:KK15:
teşekkürler cnm sevindim senin adına izlemeye alacağım seni paylaşırsın gelişmeleri

Ben size bir yil sonra memisleriniz ne durumda diye mesaj atacağım ve sizin mukemmel dir yorumunuzu diliyorum hayırlı olsun. Tadını çıkar. Geçmiş olsun

merhaba sureciniz nasıl gidiyor hissiyat hakkında bilgi verir mısınız elinizle dokundugunuzda

MERHABALAR
hıssıyat su anda yok ama zaten olması gereken sure bu ödaha yenı ve 3 ay ıcınde hersey oturacak ama su anda bıle cook memnunum kesınlıkle :)

X