Bebek İkinci El Çoook uygun fiyata### YENİDOĞAN Giysileri Satıyorum

dilber3

Allahım nazarlardan korusun...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
66
8
42
ÇoOOK UYGUN SADECE 28 TL 'ye konumda yer alan alt açma da ücretsiz verilecektir. TOPLU SATIŞIM. Kargo da BANA AİTTİR.

lcw ürünleri de mevcut içinde. Temiz bir kismi hiç kullanilmadi.. ilgilenenler özelden görüşelim. Ürünlerim elimden ciksin bitsin istiyorum.

Son düzenleme:
Oyuncaklari toplu düşünenler kargosunu ben karşiliyorum.. toplu alimda da indirim yaparim...

Sehir semt ?

Hepsini topluca satmaya karar verdim. Cunku cok zor olucak benim icin diger turlu. Tek tek soran oluyor.

Topluca hepsi 75 tl ve kargo bana ait.
Fakat 1 haftaligina bir arkadasa oyuncaklari ayirdim. Eger satilmazsa tekrar buraya yazarim.

Bu arada istanbul fatihteyim.

Kiyafetleri toplu alimda yardimci olurum tercihim. İsteyen olursa özelden konuşalim....

Günceldir..... yeni ürünler ekledim. Pazarliğa açik ürünlerim. Elden çıkarmak istediğim ürünlerim Bebeğim büyüdü bunlara ihtiyaç kalmadı... ihtiyaci olanlar bekliyorum.

Oyun halisi fiyati düştü!!!!!!!! Fıyatı 85 TL oldu. Toplu alimlar için konuşalim... fiyatlarda yardimci olurum. Fiyatlar için sizden de teklif bekliyorum. Acele eden alip götürsün....

İlk sayfadaki 4 fotoğraf dışindakiler ayirtildi... ğünceldir...

Yeni ürünler ekldim.. bütün ürünlerim satıştadır. Lütfen ciddi almak isteyenler iletişim kursun. Çok uygun veriyorum.... bilginiz olsun...

Oyun halısı ve diğer bebek ürünleri satıldı. Resimdekiler günceldir...

Toplu düşünenler indirimler sizi bekliyorrrr. Uygun fiyatlar düşünüyorum artik ihtiyacimiz kalmadi. Buyrun ihtiyaci olan varsa fiyatta yardimci oluyorum.

Güncellll.... toplu alimlarda güzel indirimler sizi bekliyor. Özelden görüşelim.... elimden gelen kolayliği sağlayacagim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…