Çook ucuz fiyata kitaplar hepsi az kullanılmış

Gulsenarslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
16
0
Cahillikler Kitabı 278 syf( 4 tl)
Efsaneler Dünyasında anadolu 272 syf ( 4 tl)
Kibarlık Budalası 124 syf(2 tl)
Ölüm Kaşifleri 472 syf -Bernard Webber (7 tl )
Kiralık Konak 232 syf ( 5 tl)
Yalnızız 390 syf ( 6 tl)
Gençlik ve Aşk 239 syf (3 tl)
87 Oğuz 90 syf (1 tl)
Alice Harikalar Diyarında 128 syf (2 tl)
Kahraman Fenerciler 230 syfa (3 tl)
İnsan Ne ile Yaşar 148 syf (2 tl)
Siyah Lale 180 syf (2 tl)
oliver Twist 178 syf (2 tl)
Beyaz Kanatlı Kuş 152 syfa (2 tl )
Narnia Günlükleri aslan,cadı dolap 187 syfa (3 tl)
Narnia Günlükleri büyücünün yeğeni 200 syf (3 tl)
Gönderen;Derin Halk 304 syfa (5 tl)
jrr Tolkien :Hurin'in çocukları: 354 syfa (3 tl
Yaşanmış Esrarengiz Olaylar 144 syfa (3 tl)
Türklerin Tarihi -Jean -Paul Roux 590 syf (7 tl)
Ağrı Dağı Efsanesi: 120 syf (3 tl)
Zar Adam-Luke Rhineart- 460 syfa (4 tl)
oliver Twist 320 syfa (4 tl)
Suç ve Ceza 380 syfa (4 tl)
Medyum-S.King 380 syf (4 tl)
Kraliçenin Soytarısı 700 syfa (4 tl)
Yüzüklerin Efendisi:İki kule 400 syfa (4 tl)
Anna Karenina 600 syfa (5 tl)

ARKADAŞLAR ÖZELDEN MESAJ ATARKEN E POSTANIZI YAZIN ORADAN HABERLEŞELİM BENİM ÖZEL MESAJ ATMA HAKKIM YOK
.Kargo ücreti alıcıya aittir.
emrarslan1984@hotmail.com

Son düzenleme:
Ben ilgileniyorum kitaplarınızla. Aralarında okumak istediklerim var. Ancak bu başlık altında 2 kişiden daha kitap isteğim oldu ama ikisi de taşınma sürecindeydi ve söz verdikleri kitapları yollamadılar çünkü başlıklarına neler yazılmış takip etmediler. Bu sefer de böyle olmaz umarım :44:

Ben ilgileniyorum kitaplarınızla. Aralarında okumak istediklerim var. Ancak bu başlık altında 2 kişiden daha kitap isteğim oldu ama ikisi de taşınma sürecindeydi ve söz verdikleri kitapları yollamadılar çünkü başlıklarına neler yazılmış takip etmediler. Bu sefer de böyle olmaz umarım :44:

ben haddim olmayarak bu konuya cevap vermek istiyorum. sanırım kitapları göndermeyenlerden biri mine kılıçtı. o sayfaya yeniden girdiniz mi bilmiyorum. minenin sayfası kapatıldı ve üyeliği geçici bi süre askıya alındı. sebebi mineden aldığımız kitapların sıfır kitap kalitesinde olmasıydı. bu yüzden size cevap veremiyor. bilgilendirmek istedim

ben haddim olmayarak bu konuya cevap vermek istiyorum. sanırım kitapları göndermeyenlerden biri mine kılıçtı. o sayfaya yeniden girdiniz mi bilmiyorum. minenin sayfası kapatıldı ve üyeliği geçici bi süre askıya alındı. sebebi mineden aldığımız kitapların sıfır kitap kalitesinde olmasıydı. bu yüzden size cevap veremiyor. bilgilendirmek istedim

Yok ben Mine Hanımdan bahsetmiyorum zaten artık eşiyle e-posta aracılığı ile haberleşiyoruz ben onlardan daha önce de kitap aldım çünkü. Bahsettiklerim öğretmen83 ve ayçamm34.

Yok ben Mine Hanımdan bahsetmiyorum zaten artık eşiyle e-posta aracılığı ile haberleşiyoruz ben onlardan daha önce de kitap aldım çünkü. Bahsettiklerim öğretmen83 ve ayçamm34.

İlginize çok teşekkürler.İkinize de sevgilerimi gönderiyorum.

Araba Sevdası 240 syf ( 3 tl)
Ayaşlı ile Kiracıları: 252 syfa (3 tl)
Kumarbaz -Dostoyevski 200 syf (3 tl)
Sefiller 225 syf (3 tl)

Bende bunları almak isterim :-) madem indirim yapabiiyorsunuz 10 olur mu :KK17:

Ben aşağıdaki kitaplarla ilgileniyorum:

Goriot Baba-4
Kavgam-6
Mai ve Siyah-4
Empati-4

Toplam 15 TL'ye olur mu acaba?

Araba Sevdası 240 syf ( 3 tl)
Ayaşlı ile Kiracıları: 252 syfa (3 tl)
Kumarbaz -Dostoyevski 200 syf (3 tl)
Sefiller 225 syf (3 tl)

Bende bunları almak isterim :-) madem indirim yapabiiyorsunuz 10 olur mu :KK17:
evet 10 olur.. Nasıl göndereyim size e-postasını vereyim oradan gerekli işlemleri yapalım. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aşağıdaki kitaplarla ilgileniyorum:

Goriot Baba-4
Kavgam-6
Mai ve Siyah-4
Empati-4

Toplam 15 TL'ye olur mu acaba?

evet 15 olur size. nasıl göndereyim ptt ile mi oğlumun e-postasını vereyim oradan gerekli işlemleri yapalım. XXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
X