çook acil fikirlerinize ihtiyacım var

busraa2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
11
1
31
acill yardım lütfen kasıklarımda özellikle sağ tarafta kasılma ve değişik bişeyler oluyo tarif edemiyorum şuan sabah yürürken bi anda öğürtü geldi ve ara ara devam ediyo gribim ve burnum tıkalı olmasına rağmen yoğun şekilde alıyorum kokuları ve özellikle parfüm kokusu çok rahatsız ediyo ve inanılmaz sık bi şekilde idrara çıkıyorum reglm 5 gün geçti çok nadir düzensizleşir aşırı halsizlik var hamile olabilirmiyim beni düşündüren şey belimdede ağrı olması genellikle her ay olmadan 1 gün önce bel ağrısı yaşıyorum 2 gündür belimdeki ağrı devam ediyo hamile olabilir miyim

acill yardım lütfen kasıklarımda özellikle sağ tarafta kasılma ve değişik bişeyler oluyo tarif edemiyorum şuan sabah yürürken bi anda öğürtü geldi ve ara ara devam ediyo gribim ve burnum tıkalı olmasına rağmen yoğun şekilde alıyorum kokuları ve özellikle parfüm kokusu çok rahatsız ediyo ve inanılmaz sık bi şekilde idrara çıkıyorum reglm 5 gün geçti çok nadir düzensizleşir aşırı halsizlik var hamile olabilirmiyim beni düşündüren şey belimdede ağrı olması genellikle her ay olmadan 1 gün önce bel ağrısı yaşıyorum 2 gündür belimdeki ağrı devam ediyo hamile olabilir miyim
Test yaptın mı Hoppa

Ah canm ya keşke şu korkmalar olmasa :) inşallah hamilesindir bnde genelde her ay belirti yaşıyorum ama ne gelen var ne giden
allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin merakta ediyorum aslında bi kaç gün daha beklicem öyle yapıcam artık testi ya bi kaç kere hayal kırıklığı yaşadım bu konuda belirtiler bile bu kadar heycanlandırıyoken pozitif çıksa kendimden geçerim heycandan çocuk düşer yanii :KK70: :KK70:

allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin merakta ediyorum aslında bi kaç gün daha beklicem öyle yapıcam artık testi ya bi kaç kere hayal kırıklığı yaşadım bu konuda belirtiler bile bu kadar heycanlandırıyoken pozitif çıksa kendimden geçerim heycandan çocuk düşer yanii :KK70: :KK70:
Aman sakın dikkat et biliyorum çok güzel bi duygu inşallah bende yaşarım ki sen inşallah hamilesindir :anneadayı: yasin kaç bu arada ne kadar lik deniyosunuz

gebelik testi sadece sabah ilk idrarla yapılması şartmı gün içerisinde yapılırmı iki gün önce yaptım bozuk çıktı fotoğrafını çekmeden attım aynı bu şekildeydi daha dogrusu 5 dakika negatifti sonrasında bu hali aldı

Eklentiler

• 20141221_111011-1.jpg
    20141221_111011-1.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 106
hayır yapıcam ama korkuyorumda ya psikolojik filansa yıkılırım :)
Bence bi test alip yapman lazim allah korudun kimyasal geblikte gecirebilirsin bunu soyleyerek morelini bozmak istemem ama bendede aynisi olmustu adetim bir hafta gecti hamile oldugumu ogrendim ama belim cok agriyodu uc gun sonra tekrar kan testi yapmam gerikiyodu yaptirdim ve ayni cikti hic yukselmemis sonrada kanamam oldu zaten bu olmadan once kahverengi lekelenme olmustu. Doktora git bence erken onlemini almalisin dikkat et buarada

X