Örgü converse patik

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

papatya20

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
128
18
ben oğluma converse patik örmek istiyorum internette anlatımlı var ama ben örgü örmeyi bilmediğim için pek anlayamıyorum bana yardımcı olabilcek birleri varmıdır yani şişlemi tığlamı örülüyo nasıl başlıcam kenarlarını nasıl yapıcam bir kaç farklı modelini gördüm sanırım tığla ona göre malzeme alıcam lütfen yardım edermisiniz.

ya ören bilen yokmu arkadaşlar bari kısaca püf noktası falan söyleseydiniz şöyle yap böyle yap diye :2:

arkadaşım istediğin patiğin resmini de koyarsan elbette yardımcı olan olur.bence bi resim ekle...

genelde tığla örülür ve en alttan yere basan kısmından başlanır sonra bilek kısmına doğru daralta daralta gidilir ama konversin modelini eklersen daha kolay olur...:KK6:

hala ormek ıstıyorsan sana anlatabılırım ben daha once baya bı ordum o patıkten
ben oğluma converse patik örmek istiyorum internette anlatımlı var ama ben örgü örmeyi bilmediğim için pek anlayamıyorum bana yardımcı olabilcek birleri varmıdır yani şişlemi tığlamı örülüyo nasıl başlıcam kenarlarını nasıl yapıcam bir kaç farklı modelini gördüm sanırım tığla ona göre malzeme alıcam lütfen yardım edermisiniz.

X