Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Contry Tarzı Döşenmiş Salonlar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

azelya55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
7.058
22
0
41
Samsun
BAŞLIK COUNTRY OLCAKTI, YANLIŞ OLDU

Köy evlerinde yaşamanın hazzını tadarken bir tatlı sıcaklık... şömine, odun ateşi,
bir fincan çay, yumuşacık bir kilim, mum ışıkları, sallanır bir koltuk ve göz
alabildiğine uzanan yemyeşil bir doğa sizi ve bu evde yaşayanları mutlu edecektir.
Kendi adıma konuşmak gerekirse; bu tarza aşığım opuyorumnanaktanve beğendiklerimi sizlerle paylaşmak istedim.

ışte cıvıl cıvıl bir yemek masası..Masaörtüsü, bardakların uyumu çok güzel.:asigim:
2f9bdb34fb74b5b1693bbdf.jpg

Mavi ve kremin uyumu ise mükemmel, huzur verici..

6a00d83451e9a369e201053y.jpg

Eski Fincanlarımızı, demliklerimizi böyle değerlendirmek aklımıza gelir miydi kaydirigubbakcemile3
13cdb56966811307088334a.jpg

360adbd3bb633164e4a7acf.jpg

15058970f0cfd567f01b165.jpg

barnstylelivingroom2.jpg

c7844ee6b135570d2531276.jpg

ca943bb14a2b053d1010090.jpg

Enerji arttıran renklerden biri; Sarı

e45a5ea9e49d182ffadccecy.jpg

Bu resimdeki Gül yastıklara bayıldım opuyorumnanaktan

florallivingroom.jpg

livingroom82.jpg

Yeşil ile kırmızının mükennel uyumu;

livingroomlampshade.jpg

Pembe ile Grinin bütünleştiği bir örnek;

loungeliving2.jpg

loungestorage.jpg

Bu resimde merdiven, aksesuar konulmak için kullanılmış ve bence isabetli bir karar olmuş
prettylivingroom1y.jpg

relaxedlivingroom.jpg

Güller dallar, pembeler morlar kaydirigubbakcemile3

roselivingroom.jpg

rusticlivingroom1.jpg

shabbychicliving.jpg

yaa hanımlar bu dekorasyon dergilerindeki resimlerdeki evler bana çok karmaşık gözüküyor..bir sürü aksesuar tablo v.s. sizce de çok kalabalık döşenmiyor mu evler yoksa biz mi çok klasiğiz..

çok güzel görünüyorlar...
hepsini tek tek inceledim,bayıldım....
zaten bu tarzı çok seviyorum,aslında yapmak zor değil beyaz koltukların üstüne rengarenk yastıklar yerleştir,birkaç renkli aksesuar,çiçekler,tamamdır,şeker gibi oluyor evin...

bu arada o fincanların,demliklerin kullanıldığı abajur çok eğlenceli...
kaydirigubbakcemile2

yaa hanımlar bu dekorasyon dergilerindeki resimlerdeki evler bana çok karmaşık gözüküyor..bir sürü aksesuar tablo v.s. sizce de çok kalabalık döşenmiyor mu evler yoksa biz mi çok klasiğiz..

Tamamiyle zevk meselesi bence..Yani kimileri çok az aksesuardan hoşlanır, kimi de bu tarzdan..Mesela ben yabancı filmlerdeki o evlerin içini çok beğeniyorum...
çok güzel görünüyorlar...
hepsini tek tek inceledim,bayıldım....
zaten bu tarzı çok seviyorum,aslında yapmak zor değil beyaz koltukların üstüne rengarenk yastıklar yerleştir,birkaç renkli aksesuar,çiçekler,tamamdır,şeker gibi oluyor evin...

bu arada o fincanların,demliklerin kullanıldığı abajur çok eğlenceli...kaydirigubbakcemile2

Sana katılıyorum, hem masraflı da değil..Ama ben doğal ahşap görünümlü masa ve sandalye bulamıyorum ya, mudoda var ama çok para :hulya:

aşırı aksesuar kullanımını saymazsak hepsi de çok şirin,huzurlu ve rahat görünüyorlar..ağır takılmanın hiç geeği yok..böyle spor tarz eve daha bir sıcaklık veriyor gibi sanki...

bende bayılldımm ne gusel ya ferah ferah insann içini acıo walla :dance:

Back
X