R redlipped Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2016 161 25 48 30 21 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi redlipped #1 Merhabalar, Bugun ameliyatimin 11'inci gunu, 8'i gunde doktor yara izlerim icin dermatix onerdi. Ancak contratubex diye de bir krem var sizce hangisini kullanmaliyim en iyi sonuc icin. Ikisini kullansam olur mu? Tesekkurler
Merhabalar, Bugun ameliyatimin 11'inci gunu, 8'i gunde doktor yara izlerim icin dermatix onerdi. Ancak contratubex diye de bir krem var sizce hangisini kullanmaliyim en iyi sonuc icin. Ikisini kullansam olur mu? Tesekkurler
M Msspinkie Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Kasım 2016 10.267 25.712 598 21 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi redlipped #2 Ben contratubex diyorum çünkü onu kullandım
R redlipped Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2016 161 25 48 30 21 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi redlipped #3 Msspinkie .!.: Ben contratubex diyorum çünkü onu kullandım Genişletmek için tıkla... yaralarin guzel iyilesti mi? sanki kendi etimmis gibi olsun istiyorum yani kizariklik gitsin kacinci gunde kullanmaya basladin?
Msspinkie .!.: Ben contratubex diyorum çünkü onu kullandım Genişletmek için tıkla... yaralarin guzel iyilesti mi? sanki kendi etimmis gibi olsun istiyorum yani kizariklik gitsin kacinci gunde kullanmaya basladin?
M Msspinkie Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Kasım 2016 10.267 25.712 598 21 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi redlipped #4 redlipped .!.: yaralarin guzel iyilesti mi? sanki kendi etimmis gibi olsun istiyorum yani kizariklik gitsin kacinci gunde kullanmaya basladin? Genişletmek için tıkla... Ben 3 haftada sanırım ama hala kahve leke belli canım
redlipped .!.: yaralarin guzel iyilesti mi? sanki kendi etimmis gibi olsun istiyorum yani kizariklik gitsin kacinci gunde kullanmaya basladin? Genişletmek için tıkla... Ben 3 haftada sanırım ama hala kahve leke belli canım
R redlipped Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2016 161 25 48 30 21 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi redlipped #5 Msspinkie .!.: Ben 3 haftada sanırım ama hala kahve leke belli canım Genişletmek için tıkla... kahve leke derken?
Msspinkie .!.: Ben 3 haftada sanırım ama hala kahve leke belli canım Genişletmek için tıkla... kahve leke derken?