Conserta 18 mg Hk.

seymamirac06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
12
1
33
Merhaba 6 yaşında ki oğlumda dikkat eksikliği olduğu için doktorumuz conserta 18 mg ilaç yazdı iyi geleceğini söyledi ama çevremdekiler aklımı karıştırdı bu yaşta ilaç mı kullanacak ilerde zararını görürsün vs. Diye aranızda çocuğuna bu ilacı kullanan var mı ? Varsa da zararı oldu mu kullanmalı mıyım çok kararsız kaldım

Evet kullanmalı
Cevrenizdekiler bilim insanı mı
Tıp fakültesi bıtırmıs bireyler mi
Kim bunlar?
Yetkinliği olmayan şu İnsanları susturamayız tabi ki bende susturamıyorum... Ama en azından kafama takmam, ciddiye almam, dinlemem, uygulamam

O kadar akılları vardi madem tıp okusalardı ya
Olmayan aklı yuzunden okuyamamış, ama gelmiş doktorculuk oynuyor bunlar
İzin vermeyin

Haklısınız zaten bir çok şeyi duymuyorum kulak ardı ediyorum ama konu ilaç olunca bi tedirgin oldum ilk defa ilaç kullanacak

Haklısınız zaten bir çok şeyi duymuyorum kulak ardı ediyorum ama konu ilaç olunca bi tedirgin oldum ilk defa ilaç kullanacak
Kullansın
Çok içinize sınmedıyse de yıne cevredekıler ve buradakilere değil
aynı alanda başka bı doktora danışın lütfen

Biz de geçen sene 36 mg kullanmistik bu sene 45lik kullanıyoruz.Kilosuna göre veriyorlar zaten.bu iki haftadır kullanmadan devam etmeye başladık.İlacsiz bir deneme yapıyoruz açıkçası.Cevrene kulak asma.cocugun dikkatini toparladigi zaman her yaptığı işten daha keyif alacak.Hayat kalitesi artacak emin ol.Dikkat eksikliği çok zor.Allah yardımcımız olsun

İnşallah ilaçsız devam edersiniz inşallah faydasını görmüşsünüzdür. Dediğiniz gibi gerçekten çok zor ama yine de çok şükür diyelim napalım geçecek elbet bir şekilde.. bizde bugün başladık bakalım hayırlısı ile Rabbim neyler neylerse güzel eyler..

n İnşallah.Doktorumuz iki hafta kullanmasın ilaç dedi.Çünkü bazen ilaç da fayda etmiyor gibi geliyor bana.Bu düşüncemi söyledikten sonra belki de doktor bana bunu göstermek istedi sanırım.Bugun veli toplantısı vardı.Ben gidemedim ama eşimin aktardığına göre son iki haftadır ciddi bir farklılık ya da problem yasanmamiş okulda.Ya da şöyle söyleyeyim ilaç kullandığı gün girdiği deneme ile ilaçsız girdiği arasında ciddi bir farklılık yok.5. sınıf şu an.Akademik başarısi orta diyeyim.Allah affetsin bazen çok yoruldugumu tükendigimi hissediyorum.Ama yapacak bir şey yok.Elimizdne geleni yapacağız.Siz daha erken fark etmişsiniz.Biz 3.sinifta başladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…