Bebek Beslenmesi Conformil mama kullananlar...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cansam

Evli,Mutlu,Çocuklu....
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
504
0
96
Diğer
Milupa conformil mama kullanan arkadaşlar varmı?memnunmusunuz vede bebeğiniz kakasını kaç günde bir yapıyor ve rengi nasılİ?Benim bebiş yeşil renk yapıyor...Mamadan mı acaba anlamadım?

ben kullandım canım conformil.kakasını yeşil filan yapmadı.üşütmesinden kaynaklanabiliyormuş canım yeşil kaka olayı..ben gaz ve kabızlık probnlemi için o mamayı kullandım.tadı iğrenç ve biberonda da çok zor eriyor..

Oğlum bebekken gaz probleminden dolayı kullanmıştım, bahsettiğiniz gibi yeşil kaka durumları oluyordu, biz de üşüttüğüne yorumlamıştık. Bence siz Milupa nın ücretsiz servisini arayıp bir sorun. Belki mama yapıyordur.

valla beim oğlum çok gazı vardı uyumazdı similac kullanıyordum kakası yeşildi kaka içinde dura dura rengi değişmiş sonra milupa comforil aldım bize mucize gibi geldi valla çocuk nasıl kaka yaptı ilk başta yeşil olan kakası sonra sarıya döndü rahatladı o içinde erimiyor dediğiniz prebiyotik lifler onlar erimez zaten sindirimi kolaylaştırır. tavsiye ederim yalnız bazı biberonlardan geçmiyor aventinki gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…