condita mobilya alan kullanan

ankara_ankara

Guru
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
447
67
318
kızlar eylülde düğünüm olcak kısmet olursa,ufak tefek eşyalarımızı almaya başladık.büyük eşyalar kaldı, condita mobilya diye biryer varmış nettende baktım fiyatları çok ucuz,okadar ucuz olunca insan düşünüyo acaba kötümü diye.ank. ve istanbula ücretsiz nakliye ve montajlarıda oluyomuş.sizlerde varmı alan duyan bilen kullanan yardımcı olurmusunuz?

canım ankara sitelerdeymiş bunların yeri, benim öğrencim orda çalışıyordu.
hocam açıkcası size tavsiye etmem dedi.
ben onun yalancısıyım, e zaten fiyattanda belli oluyordur kalite AMA herkesin bütçesi ayrıdır tabiki
önemli olan şu safhada huzurlu bi şekilde yuvanızı kurmanız, mobilyanın yüksek kalitesi o kadar da önemli değil bence.
siz ağız tadıyla onların kullanın eskitin de daha iyileri de elbet alınır.
peki şahsi fikrim olarak sen alırmısın dersen de;
bütçem neye elveriyorsa alırdım tabi, çünkü baba evimde görmediğimi koca evimde istemem.
bizim evde de var çünkü her kalitede mobilya da, beyaz eşya da.
o yüzden takılma derim. zevkine uygun olanı bulmaya bak sen.

Bende eşyalarımın hepsini çok titizlikle seçmeye çalıştım ve tercihimi Condita dan yana yaptım.sizin gibi çok tereddütte kaldım aynı sebepten dolayı ama her firmada var risk sonuç olarak şikayet sitelerini inceledim ve analiz yaptım mağazalarından daha azdı şikayetleri bu da tereddütlerimi kırdı.Evimin tüm eşyalarını Condita'dan aldım. teslimatta yaşadığım sıkıntılar olmadı değil fakat sıkıntılarım için müşteri hizmetleri ile görüştüğümde 15gün içinde döneceklerini söylediler ve 13.günde evimdeler idi tüm sıkıntılarımı da giderdiler hatta benim göremediklerimi de gelen arkadaş söledi ve giderdi.Conditadan yatak,yemek ve koltuk takımlarımı aldım evim istediğim gibi oldu çok memnunum ve arkadaşlarımın hepsine de tavsiye ettim arkadaşlarımında her biri çok memnun kaldı kullanımını da test edip çok rahat kullandıklarını dile getiriyorlar.arkadaşlarıma mahçup olmak istemezdim o sebep ile biz tavsiye ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…