Concord Neo vs Maclaren BMW Buggy.. KULLANANLARIN YORUMLARI LÜTFEN hangisi sizce???

AySuElf

birkafadanherses.com
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
310
78
318
42
Concord Neo sürüşü keyifli ve bebeğimi rahat ettirir diye almak istiyorum ama Maclaren BMW bebek arabası kadar hafif değil ayrıca sanırım puset koltuğu da diğerlerine göre biraz daha küçükmüş -maclarenler daha geniş koltuklu- kızım mont, astronot tulum filan giyince chicco liteway pusetine sığmıyor ve biraz da daha konforlu bir araba olsun diye bu iki arabadan birini alacağım ama çoook kararsız kaldım. hafiflik de önemli ama bir yandan da kızım içinde çok rahat etsin istiyorum. şimdiden yardımcı olan, fikrini paylaşanlara çok teşekkür ediyorum ve sadece lütfen bu iki arabadan birini ya da ikisini -veya benzerlerini- KULLANANLARIN YORUMLARI..

ben araştırmalarım sonucu concorde neo aldım. bebek arabasının sürüşü kullanımı çok güzel ama biraz ağır gerçekten de. Bozuk yolda giderken çocuk hiç titremiyor. Katlanması falan gayet güzel. Ana kucağını da concorde almıştık. Onun gölgeliği çıkıp duruyor onun dışında iyi.

Evet arkadaşlar maclaren kullanan var mı ben de çok kararsızım ama maclaren +uyumlu bir ana kucağı fikrine daha yakın gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…