• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Comfy Bye-bye,Crystal Baby,Maxima,Babymax,Aldeba,baby hope bebek arabası

SPELL42

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
1.093
23
358
Bebek arabası almak istiyorum yalnız fiyatı çok pahalı olmayan baston arabalardan almak istiyorum.Bye-bye,Crystal Baby,Maxima,Babymax,Aldeba,baby hope bebek arabası nette en ucuz olan baston arabalar .Kullanan arkadaşlar var mı bi de bu markaların dışında chicco nun kraftın arabaları var bu markalara göre biraz daha pahalı..Karar veremedim.Genelde arabayla gidiyoruz dışarıya çıkacaksak ama ben yazın kullanırım diye araba almak istiyorum.Eşimde en fazla 200 lira civarı olsun istiyor.Pahalı olur da kullanmazsam diye bi sürü para vermeyelim istiyor ama diğer yandan da bebeğim rahat edebilir mi diye düşünüyorum ben.bilmiyorumkismile

Bebek arabası almak istiyorum yalnız fiyatı çok pahalı olmayan baston arabalardan almak istiyorum.Bye-bye,Crystal Baby,Maxima,Babymax,Aldeba,baby hope bebek arabası nette en ucuz olan baston arabalar .Kullanan arkadaşlar var mı bi de bu markaların dışında chicco nun kraftın arabaları var bu markalara göre biraz daha pahalı..Karar veremedim.Genelde arabayla gidiyoruz dışarıya çıkacaksak ama ben yazın kullanırım diye araba almak istiyorum.Eşimde en fazla 200 lira civarı olsun istiyor.Pahalı olur da kullanmazsam diye bi sürü para vermeyelim istiyor ama diğer yandan da bebeğim rahat edebilir mi diye düşünüyorum ben.bilmiyorumkismile
baston olarak chicco CT 0.6 puseti tavsiye ederim. 140 tl civarı fiyatı. pahalı değil. tekerleri çok güzel dönüyor insanı hiç yormuyor ayrıca çok hafif 5,5 kilo. katlanması da çok basit.

Ben geçen gün bir yerde gördüm. Renkli, cici bir bebek arabasıydı. Markası infiniti. fiyatını tam anımsayamadım; ama yüz - yüz elli lira civarındaydı. Açıkçası ben pahalı bir bebek arabası sanmıştım. Fiyatını öğrenince şaşırdım. Bir bak istersen internetten.

Back