ComeLy 'in Butiği

cc kremin özellikleri nedir, birde buğday tenliyim bana uyar mı? fiyatı nedir

Doğal ton cc krem tüm ciltler için
Bu CC krem, Diadermine'nin High Tolerance adlı hassas cilt serisine ait en son çıkan ürünü. Ürün açıklamasına gelecek olursak:
Diadermine High Tolerance CC Krem, cilt kusurlarını ve lekelerini kapatır. Ayrıca cilt tonunu düzenler. Mineral pigmentleri içeren krem, hassas ve düşük toleranslı cilt tipleri için uygundur.Bitkisel özlerle zenginleştirilmiş olan High Tolerance CC Krem: içeriğindeki Pro Filaggrin sayesinde cildin bariyerini korumaya ve güçlü nemlendirme etkisi sağlamaya yardımcı olur. Hafif ve çabuk emilim sağlayan formülü sayesinde cilde çabuk nüfuz eder; ciltte ideal nemlendirme ve rahatlatıcı etki sağlar.
Hassas cildi yatıştırmaya ve rahatlatmaya; ciltteki kaşıntı, kızarıklık ve gerginlik hissini azaltmaya yardımcı olan Diadermine High Tolerance Krem; paraben, silikon ve parfüm içermez. Sakinleştirici ve yatıştırıcı bitkisel özler içerir. Avrupa Alerji Araştırma Vakfı tarafından geliştirilen ve test edilen formül ile üretilen Diadermine High Tolerance CC Krem, 50 ml.'lik tüp ambalaj içinde satışa sunulmuştur.

CC kremler; hafif ve daha az yağlı bir dokuya sahiptir. Bu sayede yağlı cilt tipine sahip olanlar da, CC kremi rahatlıkla kullanabilirler. CC krem renkli olma özelliğiyle ciltteki kusurları kapatmada ve cilt rengini düzenlemede etkilidir.

canım bunların fondoten gibi numaraları varmı, yani her cilde uyarmı? buğday tenliyim ayrıca fiyat nedir

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Tişörtler eklendi 18-19 20 21. SayfalArda'da ürünler var

Canim kargoma kavustumm:)urunlerin hepsi cok guzel.herkes gonul rahatligiyla alisveris yapabilir.hayirli ve bol kazanclar diliyorum sana canim... C comely_

Buyrun kızlaaaaar yarın kargo vericem düşünenler bu aksam netleştirirse yarın veririm

Kırmızı new blance ,tek düğmeli hırka, tiger ayakkabı , krem rengi kazak satılmıştır. Bilginize :21::21:

19. sayfadan sonra her sayfada ürünler var kızlar son 2 hafta o yüzden herşeyi uyguna veriyorum daha sonra kargoya veremem

Çok iyi diyosun canım ama alamıyorum off gözüm kaldı valla.... ihtiyacın olan birşey yokmu belki bende vardır :$

Back