Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun. Kizimin uzun zamandır kabızlığı mevcut yakin zamanda çölyak tarama testi yaptıracağım. Doktor bu yüzden olabilir dedi. Nereye gideceğim cikarsa napacahim bende merak ediyorum. 2 evladım daha var.Aranızda çölyak hastası olan varmı tanı nasıl konuldu neler yaşadınız varsa acil paylaşabilir mi
Ben su an sonuclarımı beklıyorum cok da uzun suruyor sonuclar 15 gune yakın bı an once takibini yaptırın bende ıshal ve kusma olarak var ne oldugunu anlamaya calısıuorumGecmis olsun. Kizimin uzun zamandır kabızlığı mevcut yakin zamanda çölyak tarama testi yaptıracağım. Doktor bu yüzden olabilir dedi. Nereye gideceğim cikarsa napacahim bende merak ediyorum. 2 evladım daha var.
Gecmis olsun. Bebekken kusmasi vardi reflü dediler. Suan 2 yasinda. Kabızlığı uzun zamandır var. Acaba nereye randevu almam gerekiyorBen su an sonuclarımı beklıyorum cok da uzun suruyor sonuclar 15 gune yakın bı an once takibini yaptırın bende ıshal ve kusma olarak var ne oldugunu anlamaya calısıuorum
İshal İcin ne dediler peki sizeKizlar gecmis olsun ama benim bildigim coluak genelde ishal yapar, kabizlik duymamistim hic. Ben testini yaptirmistim, gecmeyen ishal sikayetiyle doktora gittigimde, negatif cikmisti sukur. Glutensiz besleniyorsunuz bildigim kadariyla ki saglikli olan da bu aslinda![]()
Önce cocuk hastalıklarına bir gorunun gerekli gorurse cocuk gastoentrolıjıye gonderır yeşil alan açar ya da siz fakulteden randevu alabilirsiniz cocuk dahiliye cocuk gastroenteroloji genelde bu bölümler bakarGecmis olsun. Bebekken kusmasi vardi reflü dediler. Suan 2 yasinda. Kabızlığı uzun zamandır var. Acaba nereye randevu almam gerekiyor
Spastik kolon dediler, 7 ay gecmeyen ishalim vardiİshal İcin ne dediler peki size
Nedir acaba dedıgınız durum pekı tedavisi var mı nasıl anlasıldıSpastik kolon dediler, 7 ay gecmeyen ishalim vardi
Google ile devam edin lutfenNedir acaba dedıgınız durum pekı tedavisi var mı nasıl anlasıldı
Tesekkur ederim. Ikizler diye zaten duzenli doktor takibi önermişti. Iyi bir doktor bulup gideyimÖnce cocuk hastalıklarına bir gorunun gerekli gorurse cocuk gastoentrolıjıye gonderır yeşil alan açar ya da siz fakulteden randevu alabilirsiniz cocuk dahiliye cocuk gastroenteroloji genelde bu bölümler bakar
götürdünüz mü acaba doktoraGecmis olsun. Bebekken kusmasi vardi reflü dediler. Suan 2 yasinda. Kabızlığı uzun zamandır var. Acaba nereye randevu almam gerekiyor
Merhaba cevabınız çok önemli...endoskopiniz yapıldımı..nerede yaptırdınız..lütfenmerhaba benim de 2.5 yaşında kızım var. çocuk gastro da yapılan kan testlerinde çölyak pozitif çıktı. yarın endoskopi yapılacak.
merhaba evet endoskopi yapıldı. biyopsi sonucu negatif çıktı. genetik test yapıldı pozitif çıktı.Merhaba cevabınız çok önemli...endoskopiniz yapıldımı..nerede yaptırdınız..lütfen