Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailede çölyak yok umarim bende değilimdir.karin agrisi ishal kilo kaybim var.agizda yara yok .gastroskopi ve kolonoskopi oldum sonuç ayin 5inde.doktorum sonuclari gormeden bsy soylemiyor. Glutensiz gidalar yiyince eşinizde bu belirtiler gittimi. Eşinizin ve sizin allah yardimciniz olsunGastroenteroloji bölümüne gidiyorsunuz. Onlar sizden kan alıp alakalo değerlere bakıyor. Bu değerler pozitif çıkarsa bağırsaktan parça alımı oluyor ve inceleniyor. Bunun sonucunda en kesin sonuç veriliyor elinize. Yani en doğru tespit kolonoskopi yolu. Tabi çölyak belirtileri çok genel olduğu için başka rahatsızlıklarla karıştırılabilir. En doğru sonuç bağırsak incelenmesinde çıkar. Ailenizde var mı çölyaklı ? Yoksa sadece bir tahmin mi sizdeki? Sürekli ishal veya kabızlık karın ağrısı mide ağrısı kilo kaybı? Ağızda yaralar? Eşim çölyaklı bu arada.
Sağolun. Eğer glutensiz beslenmeye dikkat ederseniz şikayetleriniz azalır. Tabi eğer çölyaksanız. Kesin sonucu bekleyin inşallah değilsinizdir.Ailede çölyak yok umarim bende değilimdir.karin agrisi ishal kilo kaybim var.agizda yara yok .gastroskopi ve kolonoskopi oldum sonuç ayin 5inde.doktorum sonuclari gormeden bsy soylemiyor. Glutensiz gidalar yiyince eşinizde bu belirtiler gittimi. Eşinizin ve sizin allah yardimciniz olsun
Çölyak teşhisinin konulabilmesi için yapilan kan tahlinin sonucu kaç günde çikiyor biluniz varmiGastroenteroloji bölümüne gidiyorsunuz. Onlar sizden kan alıp alakalo değerlere bakıyor. Bu değerler pozitif çıkarsa bağırsaktan parça alımı oluyor ve inceleniyor. Bunun sonucunda en kesin sonuç veriliyor elinize. Yani en doğru tespit kolonoskopi yolu. Tabi çölyak belirtileri çok genel olduğu için başka rahatsızlıklarla karıştırılabilir. En doğru sonuç bağırsak incelenmesinde çıkar. Ailenizde var mı çölyaklı ? Yoksa sadece bir tahmin mi sizdeki? Sürekli ishal veya kabızlık karın ağrısı mide ağrısı kilo kaybı? Ağızda yaralar? Eşim çölyaklı bu arada.
Benim kızımın sonuçları 15 gün sonra çıkmıştı. Bu sadece ön araştırma için ama tam teşhis için değil. Ben Urfa’dayım bu arada belki bu yüzden geç çıkmıştırÇölyak teşhisinin konulabilmesi için yapilan kan tahlinin sonucu kaç günde çikiyor biluniz varmi
Teşekkur ederimBenim kızımın sonuçları 15 gün sonra çıkmıştı. Bu sadece ön araştırma için ama tam teşhis için değil. Ben Urfa’dayım bu arada belki bu yüzden geç çıkmıştır
Rica ederim sonuç yarın mı çıkacak sizin?Teşekkur ederim
Daha kan tahlili vermedik.uzun zamandir mide bulantisindan bsy yiyemedi. Hafif yemege baslayincada dikkat ettik glutensiz yedi neolur neolmaz diyee.simdi biraz normal seyler (glutenli) yiyecek kan tahlilini oyle yaptirmayi dusunuyoruz.Rica ederim sonuç yarın mı çıkacak sizin?