Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çölyak hastalığı sonucu kaç çıktı. 4 yaşında kızıma çölyak olabilir denildi. Bilgisi olan yazabilir mi
4 yaşında kızıma çölyak olabilir denildi Çarşamba günü gideceğiz doktora ama hiç bir bilgim yok okudukça kötü oluyorum. Size pozitif denildiği zaman değeriniz kaçtı
Aslında öyle aşırı bir belirtisi yok. Ama böyle grip nezle olduğunda öksürük burun tıkanıklığı gibi hastalıklar da karnım da ağrıyor diyor. Arada gazı oluyor bir kaç kere acile gittik ağrısından röntgen çekilse gaz var denildi fitil verilip gönderildi üşüme oluyor diye düşündük çünkü başka şeyler yok.
Ama her seferinde karnın deyince çocuk doktoruna niye böyle hocam ne yapacağız sürekli karnı oluyor dedim . Oda bir test var İstanbul'a gidecek geç gelir yapalım bı dedi ihmal vermedi aslında yaparken sonuçlar 2 ayı buldu çıktı pozitif çölyak dedi gastroenteroloji bölümüne gitmeniz gerekiyor dedi biz ilçedeyiz merkeze gitmemiz gerekiyor Çarşamba günü gideceğiz nasipse
doku transglutaminaz ıga sonucu 45 pozitif diyor çok kötü oldum duyduğumda beri yeni kendime geliyorum beterin beteri var Allah dermansız dert vermesin elden gelen herşeyle yanında olurum evladımın ne gerekirse yaparım ama yaşı daha çok küçük
Glutensiz beslenmesi gerekiyor ki şikayetleri azalsın..Doktor bilgi verir zten..Çok geçmiş olsun..Ümitsiz olmayın..Derdi veren Allah dermanınıda verir..Ya şafi ismi şerifiyle..
doku transglutaminaz ıga sonucu 45 pozitif diyor çok kötü oldum duyduğumda beri yeni kendime geliyorum beterin beteri var Allah dermansız dert vermesin elden gelen herşeyle yanında olurum evladımın ne gerekirse yaparım ama yaşı daha çok küçük
Bizim 180 çıkmıştı ilk testte bazen yalancı pozitif Lik olabiliyor çapraz reaksiyondan dolayı dedi Dr sonradan 2 kez tekrar edildi negatif çıkmıştı ama korkulacak Bişey değil çölyak dermanı var korkmayın Rabbim dermansız dert vermesin
Glutensiz beslenmesi gerekiyor ki şikayetleri azalsın..Doktor bilgi verir zten..Çok geçmiş olsun..Ümitsiz olmayın..Derdi veren Allah dermanınıda verir..Ya şafi ismi şerifiyle..
Öyle rabbim büyük inancımız olmasa sabrımız da olmaz sadece daha çok küçük okul ciddiyeti anlayacak kadar bilinçli değil onun endişesi var yoksa ben elden geleni yaparım
Bizim 180 çıkmıştı ilk testte bazen yalancı pozitif Lik olabiliyor çapraz reaksiyondan dolayı dedi Dr sonradan 2 kez tekrar edildi negatif çıkmıştı ama korkulacak Bişey değil çölyak dermanı var korkmayın Rabbim dermansız dert vermesin
Çok sevindim negatif çıkmasına Allah bütün çocukları korusun kollasın dermansız dert vermesin dua edin bizim için inşaallah hayırlısı ile negatif sonuç alalım