Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben teşekkür ederim. İyi, sağlıklı günlerde kullansın bebişiniz :)Tulumlar elime ulasti . tesekkurler tatlim . herkese tavsiye ederim urunleri yeni gibi...
amın ınsallahBen teşekkür ederim. İyi, sağlıklı günlerde kullansın bebişiniz :)
Ben çok memnundum. Organik olmayan ürünlerini de kullandım.60 derecede yıkadım hep ama birşey olmadı :) Tavsiye ederim. Kalıpları çok büyük değil ama aklınızda olsun.Motherlove ürünlerinin kalitesi hakkında bilgi alabilirmiyim? Yıkanınca yamuluyor mu hemen. Çok beğendiğim modelleri var fiaytlarıda uygun ancak daha önce duymadığım bir marka olunca Tereddüt ettim. Internetten araştırınca sizin sayfanızı buldum kullanan biri olarak yorumlarınızı merak ediyorum.
Sling duruyor.Çok sayfa var bakamadım sling duruyor mu ?
Füme rengi, koyu gri de denilebilir. Kumaşı % 100 organik pamuk. Hem rahat hem de sağlıklı. Biz de yaz bebeğiydik. Hiç rahatsız olmadık :) Arkası sabit yanlardaki halkalardan ayarlanabiliyor genişliği. Hem daha güvenli hem de her defasında bağlamak için uğraşmıyorsunuz. Üzerinize geçirip bebeğinizi yerleştiriyorsunuz. Yan yatar şekilde taşıyabiliyorsunuz. Emzirme pozisyonu diyorlar. Kullanma kılavuzunda da var. Biz o şekilde kullanamadık çünkü durmadı. Ama diğer pozisyonda o kadar derin uyuyorlar ki inanamazsınız. Aşağıdaki resmi internetten buldum. Rengi 1. ve 2. resimdeki gibi. Özelden biz kullanırken çektiğimiz resimlerden gönderdimMerhabalar;
Sling hakkında bir kaç şey sormak istiyorum mümkünse. Bu model wrap slingin dikişli hali sanırım değil mi? Bebeği kurbağa pozisyonunda olmadan (yan yatar şekilde) taşıyabiliyor muyuz? Yaz ayları için kullanışlı mıdır? Birde ürünün rengi nedir? Fotoları sarı ışıkta çektiğinizden pek anlaşılmıyor rengi. Son olarak ürünün fiyatında indirim yapabilir misiniz? Uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler :)
Kusura bakmayın kontrol edemedim. Mesaj gönderdim size. Yanlız Motherlove tulum satıldı. Diğerleri duruyor.Eki Görüntüle 1367838 Eki Görüntüle 1367839 Eki Görüntüle 1367841 Eki Görüntüle 1367842 Eki Görüntüle 1367843 Eki Görüntüle 1367844 Eki Görüntüle 1367845 Eki Görüntüle 1367846 Eki Görüntüle 1367847
Merhaba bu ürünler ne kadar olur acaba bereden 1 tane
Bakmadığıma gerçekten üzüldüm. Geçmiş olsun, kolaylıkla atlatın bu günleri İnşallah. Sizinle özelden görüşelim. Mesaj gönderdim.Sling fiyatında biraz daha birşeyler yapsanız, babasling almıştım ben ama kızımın kalcasinda gelişim geriliği çıktı onu kullanamiyorum ve böyle birşeye çok ihtiyacım var.bi iyilik yapsanız çok sevinirim.