Bebek İkinci El Columbia Astronot Mont, Wrap Sling, Organik Kıyafetler, C&A, Motherlove,...

C&a kadife beli lastikli pantolon. 80 numara ama kalıbı da boyu uzundu. Boyunu biraz kısalttırdım, yıkandı ama giyemedik. 15 tl

Son düzenleme:
Bunlarda el örgüleri. Tulumu 1 kez giyebildik. 0-4 ay için uygun. Diğerleri kullanılmadı.Bunların da devamı var

Resimlerde görüldüğü gibi huzurlu uyuyorlar içinde. Organik kumaşı sağlıklı ve rahat. Evde iş yaparken bile kullanabilirsiniz.Ayrıca kargo ücreti yok. Kaçırmayın.

Hiç kullanılmamış ten marka gri lohusa capri takımı ve Ayyıldız gri önden düğmeli, yetim kol gecelik var. Görmek isteyen olursa resim eklerim

İdilBaby 0-3 ay organik ayaklı tulum 17 tl.

Motherlove 0-3 ay organik tulum 10 tl

C&A Bio organic 62 numara tulum. 8 tl zebralı

C&A Bio organic 62 numara tulum. 8 tl mavı

Kids oeko-tex li 6-9 ay patikli. Kenarlarılaci. 11tl.

GambinoKids oeko-tex li 6-9 ay patikli. Rengi ilk resimdeki gibidir. 11 tl.

Gambino Kids oeko-tex li 6-9 ay patikli. Dar kalıp değillerdir. 11 tl.
canım bunlarla ılgınenıyorum bı ındırım yapabılırmısın

Çok teşekkür ederim. Be de neyi yanlış yaptım diye düşünüyorum awez deGambino kidsleri almak istiyor. Karar versin size ona göre fiyat vereyim isterseniz.

Çok teşekkür ederim. Be de neyi yanlış yaptım diye düşünüyorum awez deGambino kidsleri almak istiyor. Karar versin size ona göre fiyat vereyim isterseniz.
tamam ona gore görusuruz tatlım ancak benım bıraz acelem var bıraan once haber ver olurmu

tamam ona gore görusuruz tatlım ancak benım bıraz acelem var bıraan once haber ver olurmu

Bunlar satıldı 2 si sizin istediğiniz galiba. Diğerleri duruyor. 9-12 lik olan da bunlardan çok da büyük değil. Baykuşlu olan da sadece 2 defa giyildi. kalıp olarak bunlardan çok da küçük değil. Bir de lacivert üzerine yeşil tek toplu olan duruyor.

İdilBaby 0-3 ay organik ayaklı tulum 17 tl.

Motherlove 0-3 ay organik tulum 10 tl

C&A Bio organic 62 numara tulum. 8 tl zebralı
C&A Bio organic 68 numara tulum. 8 tl ejderha
C&A Bio organic 62 numara tulum. 8 tl mavı

Gambino Kids oeko-tex li 6-9 ay patikli. Dar kalıp değillerdir. 11 tl.

Gambino Kids oeko-tex li 9-12 ay çizgili. 11 tl. bunlarda ındırım yaparmısın

Mesaj gönderdim size

Wrap da çok bir şey yapamam ama kıyafetlerde indirim yapıyorum. Cabooyu kaçırmayın, kumaşı organik pamuk bebeğinize hiçbir şekilde zarar vermez. Diğer slinglerdekinden farklı şekillerde de taşıyabilirsiniz bebeğinizi. 14 kg. ya kadar kullanılabilir

Dün yazamadım kargomuz geldi. Çok güzel, çok teşekkür ederim. Aslında bundan başka birinden de almıştım ama bunun yerine bana polar tulum gönderdi Tekrar görüşmek üzere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…