- 11 Ağustos 2006
- 3.433
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
color tones markası aylıkmış ve anladığım kadarıyla alman malı galiba...renk seçenekleri arasında kahverenginin de olmasından dolayı ilgimi çekti..fiyatı da freshlooktan birkaç tl pahalı...
varmı bu lensi gören veya kullanan ?
Hiç duymadım canım ilk kez duyuyorum,optiklerde mi satılıyormuş?
Colortones´in yesilini kullandim bi müddet. Inanilmaz dogal ve güzel duruyordu bence. Cokta iltifat duyuyordum lenslerime :). Kendi gözlerim acik kahve - bal rengi.
Tavsiye ederim colortones´i.
color tones markası aylıkmış ve anladığım kadarıyla alman malı galiba...renk seçenekleri arasında kahverenginin de olmasından dolayı ilgimi çekti..fiyatı da freshlooktan birkaç tl pahalı...
varmı bu lensi gören veya kullanan ?
bulabıldınızmı colortones kullanan..ben de cok mrk edıyorum bulduysanız veya aldıysanız foto koyarmısınız yada bılgı verırmısınız acabacolor tones kullanan yok muuuuuuuu
bulabıldınızmı colortones kullanan..ben de cok mrk edıyorum bulduysanız veya aldıysanız foto koyarmısınız yada bılgı verırmısınız acaba
az önce sipariş verdim, elime geçince yorum yaparım, umarım rahattır
aslında yeşil ve ela vermiştim,ama bugün aradılar. ela şu anda yokmuş gelmesi bikaç haftayı bulurmuş, aqua ve gri de benim derecemde stokta yokmuş, ben de açık mavi söyledim yeşilin yanında . pazartesi günü kargoya verilecek salı fln bende olur. bu marka hakkında bilgin var mı canım? nette de araştırdım,çok az yorum var, olanlar da olumlu gibi bakalım.
janım bu marka ıle ılgılı hıv bır bılgım yok.daha onje sadeje boush ve fresh look kullandm .yenı lens arayısı ıcındeyım ozellıkle acık mavıyı cok merak ettm alınja goruruz ıns