Krem ve yüz yıkama jeli ile bir watsons mağazasında satış danışmanının büyük övgüleri sayesinde tanıştım.(Arapların ve dünyanın en çok kullandığı ürünmüş, kesin bunu dokuyan çocuk da kör olmuştur (!) ) Üzerinde fazla yorum bulamadığım için almaktan vazgeçmiştim, ancak kadın ürünü o kadar güzel anlatmıştı ki kafaya takmıştım ve bir kaç ay içerisinde ürünü aldım. (Ah be güzel ablam babanın markası mı?) Ancak benim için kremi de yüz yıkama jeli de tam bir hayal kırıklığı oldu. (üzerine yorum olmamasından belliydi.) Sivilce kremleri ile maskelerle zor zar düzelttiğim mükemmel hale getirdiğim (sivilcesiz lekeli, gözenekli, ton eşitsizliği olan cildim vardı, dönemsel oluyor ama sivilce kolay çıkmaz) cildimin her karışını sivilceler bastı. Cildim kışın karmadan kuruya, yazın ise karmadan yağlıya dönük bir cilt tipi. Yani yazın ve kışın farklı kremler kullanmalıyım. Bunu yağlı ciltler için diye almıştım ancak o kadar çok nemlendiriyor ki kesinlikle bir kış kremi. Hatta elimdeki çatlak ve yaralar için bile kullanıyorum. Kuru ciltlere bile önerebilirim. Ama yağlı ve sivilceye meyilli ciltler bence kullanmamalı. Ciltte bıraktığı doku aslında oldukça güzel kadifemsi yumuşak bir his veriyor. Dediğim gibi yoğun nem veriyor. Eğer yüz yıkama jelini bir ürüne benzeteceksem bu kesinlikle pure&beauty white&bright cleansing foam olurdu yapı olarak aynı gibi. Bir benzeri de traş köpüğü bezelye kadarı bile acayip köpürüyor ve cildi kaplayıp traş köpüğü gibi bembeyaz ediyor. Yıkaması kolay cilde bir kez su çarpmak yeterli. Sonra surat gıcır gıcır oluyor. (Yağdan arınmış tava gibi) krem sürmezsem kuruyor. Asıl caf caflı kısım ise sürünce de koca koca içten sivilve yapıyor. Cildim yağlı ama sivilceye meyilli değil normalde. Beni bile sivilcelendirdi.