• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokmu uzunum?

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
34
merhaba kizlar kac aydir pisikolojim bozuk hersey nisanlandik sonra basladi en buyuk etkende nisanlimin benden kisa olmasi bakiyorumda ailede en uzunu benim abartmiyorum amcamdan dedemden dayilardan abimden uzunum veya ayni boydayiz kizlari demiyorum bile en fazla 1,60 boyundalar cok uzuluyorum boyuma cok laf atan oluyo bu sorunumu asamiyorum bir turlu etrafdakilermi kisa benmi uzunum? ameliyat bile dusundum soyle 1,60 olaydim diorum bu boy takintimdan nasil kurtulucam topuklu hayatimda hic giymedim kisa bayanlar gordumun kiskancliktan catliyorum

Vay be bende kısayım diye üzülüyorum benimde nişanlım benden uzun ben onun göğüs hizasına anca geliyorum. Merdivende iki basamak önde cıksam aynıyız o derece yani ..

Boyunuz gayet güzel nişanlınız 168den kısaysa o biraz bir erkeğe göre kısaymış açıkcası sizin gayet güzel ve normal hiç dert etmeyin boşuna:))

çok uzunum deyince ben de 180-185 filan bekledim
169 bu devirde uzun bir boy değil ki, orta boy olarak geçiyor.
bence sen normalsin, etrafındakiler kısa
ayrıca o boylardaki arkadaşlarım gayet de topuklu giyiyor.

Gerçekten boyunuzu okuyana kadar 1.85 falan bekledim sizi. 1.68-69 çok ideal bence nişanlınız erkek olarak kısa.Siz değil o kendi dert etsin kısalığını:KK53:

bu boyda hic arkadasim felan olmadi. annem babam kisa erkek kardeslerim kisa ben uzunum resimlerde felan sirik gibi cikiyrm cok uzuluyorum boyuma cok laf atan oluyo korkuyodum hep benden kisa biri cikacak diye karsima cikti maalesef cok seviyorum nisanlimi onun ailesindede en uzunu ben olucam nereye gitsem en uzunu ben oluyorum kendimi 1,80 gibi hissediyorum neden ben bu boyda oldumki keske 1,60 olsaydim cok mutlu olurdum herkezden kisa olurdum istedigim gibi topukluda giyerdum

Derin olan kuyu değil, kısa olan iptir... Etrafındakiler kısa yani, boyun normal bir boy.

Bende 2.00 metre falan olduğunuzu düşünmüştüm gayet ortalama standart bir boydasınız uzun bile değilisiniz ki! Bence Allah başka dert vermesin oturup buna üzüldüyseniz bir doktora görünün derim boyunuzla ilgili değil ama psikolojik bir sorununuz olabilir.

merhaba kizlar kac aydir pisikolojim bozuk hersey nisanlandik sonra basladi en buyuk etkende nisanlimin benden kisa olmasi bakiyorumda ailede en uzunu benim abartmiyorum amcamdan dedemden dayilardan abimden uzunum veya ayni boydayiz kizlari demiyorum bile en fazla 1,60 boyundalar cok uzuluyorum boyuma cok laf atan oluyo bu sorunumu asamiyorum bir turlu etrafdakilermi kisa benmi uzunum? ameliyat bile dusundum soyle 1,60 olaydim diorum bu boy takintimdan nasil kurtulucam topuklu hayatimda hic giymedim kisa bayanlar gordumun kiskancliktan catliyorum
Ben de 1.90, hadi en az 1.80 falan sandım sizi.. Kesinlikle etrafınızdakiler kısa ve ayrıca hiç uzun boylu insan görmemişler ve siz de görmemişsiniz sanırım.. Bütün durum bundan ibaret. Nasıl bu boyunuza laf atıyorlarmış anlaşılacak şey değil! Siz rahatsız oluyorsunuz diye üstünüze bile bile geliyorlardır bence. 1.69 boyla uzun diye dalga geçenin, boyu kısa olduğu için bir ezikliği vardır demek!! Kesinlikle uzun değilsiniz!!

Neden etrafınızdakilerden uzunsunuz diye uzuluyorsunuz ki? Bu sizsiniz, size ait bir özellik.Ayrıca gerçekten uzun değil boyunuz, ideal.

Benim boyum 167 asla babet giyemem hamile iken dahi.. Topuklu bot topuklu çizme topuklu ayakkabı evimde düz bulamazsın yani bu boy o topukluları ayağıma geçirmeme engel değil ev terliğim dahi 7 cm topukludur çevremdekilerden banane uzunum diye ne üzülücem kısayım diye onlar üzülsün :KK14::KK14::KK14:

uzun deilsiniz siz yani çokkk uzun deilsiniz , ben bayilirim 1.70 boya kadinda
ama etrafinizdakilerin bu kadar kisa olmasi ( erkekleri kasteidyorum ) entersan gerçekten ..
.

bu boyda hic arkadasim felan olmadi. annem babam kisa erkek kardeslerim kisa ben uzunum resimlerde felan sirik gibi cikiyrm cok uzuluyorum boyuma cok laf atan oluyo korkuyodum hep benden kisa biri cikacak diye karsima cikti maalesef cok seviyorum nisanlimi onun ailesindede en uzunu ben olucam nereye gitsem en uzunu ben oluyorum kendimi 1,80 gibi hissediyorum neden ben bu boyda oldumki keske 1,60 olsaydim cok mutlu olurdum herkezden kisa olurdum istedigim gibi topukluda giyerdum
kiz sen hani tanimiyordun nisanlini
ne ara çok sevdinkiii

gayet normal bi boydasınız,boydayız:) bi baktım bende kendime hiç de o kadar uzun değilim yahu:KK48:
boyunuza üzülmenizi gerektirecek bi durum yok 1.80lik bayanlar var yani yapmayın

Farkindaysaniz mevcut boyunuz yani 169 ile istediğiniz boy uzunluğu (160) ararsinda 9 cm cik fark var. Bu da minnacik bir ölçü zaten. Yani anlattiginiz gibi asiri fark yaratacak bir durum söz konusu değil. Ben de buradaki bir çok kişi gibi 185-190 bekliyordum. Benim boyum da sizin söylediğimiz ölçü de ama şimdiye kadar kisa diye sorun yaşam isimdir da uzun diye bir sikintim olmamistir diyebilirim :) yani sorun çevremizde lilerin fazla kisa olmasından kaynaklaniyor

Tatlim sen en ideal bayan boyundasin.gerceklikle ilgili psikolojik sorun gelistirmissin.psikologa gitmeni tavsiye ederim.boyun harika

Back