Saç Rengi ve Saç Boyama çokmu esmerim yakşmazzmı tarçın bakırı :'(

Saçlarım çok açık kumral ve bazı yerleri kendinden sarı. Ben de 17 yaşında özendim daha da açtım sacımın rengini. birkaç yıl boyadım.. sonuc: yıpranmıs saclar.... cok gürdü saçlarım, azıcık kaldı.. okadar pişmanımki.. 2 senedir saçımda gram boya yok, saçlarımın renginin nekadar güzel olduğunu farkettim ve kesinlikle insana doğallık daha çok yakışıyor.. suan 25 yasındayım, yaşlanıp beyazlarım cıkana kadarda boyatmayı düşünmüyorum... nezaman beyazlarım çıktı, işte ozaman kapatmak için kendi rengime boyarım.. O yaşlarda insan özeniyor herşeye, ama boyatma doğal ol. masrafı, bakımı, herşeyi zor.. ileride gerekirse boyatırsın ama bence daha zamanı var...hem böyle gayet güzel..

cnm kesinlikle tarçın bakıra boyama hiç yakışmaz senin rengin kahve tonları bence tarçın bakır daha açık ten renginde olanlara yakışıyor

Kesinlikle çok alakasız olur .Esmersin sen bikere bırak buğday tenlileri esmerleri süt beyaz olmayanlara yakışmıyor o renk .Komik olur hiç deneme bence

hürremin rengi kadar bakır değilde daha karamel gibi renkler denesen iyi olur gibime geliyor çünkü hürrem gibi beyaz tenlilere yakışıyor bence o renk...

Canım biraz daha anlaşılır yazarsan daha rahat yardımcı oluruz sana..
Konuya gelince; sac rengini tek başına saç rengi olarak değil de ten rengiyle bütün olarak düşünmelisin. Tarçın bakır pembe beyaz tenlilere daha çok yakışıyor. Ben süt beyaz olduğum halde bu rengi kendime yakıştıramadım, soluk gösterdi beni. Onun yerine karameli düşünebilirsin ya da çikolata kahve, koyu kumral ve tabi ki doğal rengini.. Hatta doğal renginde kalman senin için en doğrusu olur.

canım genelde yakısmayacagını soylemısler , sense yakısacagına gayet emınsın...o halde nıye soruyorsunkı cnm , sen yakısacagına ınanıyorsan yaptır tatlım içinde kalmamış olur hem...

hehe :) anneme söylemeye çekiorum saçlırımı ilk dafa bu tonlardan birz koyu boyadım.O da zar zor annemn önüne yok şunu yaparsam boyatıyım gibi bir fikir sölemem lazım ki kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…