Saç Rengi ve Saç Boyama çokmu esmerim yakşmazzmı tarçın bakırı :'(

bilqe_sena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
181
1
46
İstanbul
yok 17 yaşndayımm yaa

Eklentiler

• $222024_1708790481871_1301348457_31596114_2825391_n.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 259
  • $229251_1742250918361_1301348457_31646080_8237536_n.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 227
  • $217134_1707894859481_1301348457_31594644_6988219_n.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 240
Son düzenleme:
3.resimde esmersin de diğer resimlerde ışıkta durmuşun galiba beyaz çıkmışın boya konusunda kararsız kaldım

Saç rengin güzel...
erken yaşta saçını boyayıp yıpratmış biri olarak şuan boyama derim ama saç uçlarını daha açık bir renge boyayabilirsn hoş durur...

canım yakısır hatta cok guzel benım tanıdıgım bırı var oda cok esmer sacları tarcın bakır hatta dahda ıddıalısı cok guzel yakısıyor baya gosterıslı duruyor

çok iddialı bir renk. sürekli dip boya isteyecek ve sürekli makyaj yapmak zorunda kalacaksın.esmerler saçlarını bu tonlara boyadıklarında mecburen fondoten sürmek zorunda kalıyorlar. yaşın çok genç ve cildin bozulur. Doğal halinle çok güzelsin

açık kahve- kumral tonlarına boyarsan daha doğal olur. ben esmerlere bakır rengi hiç yakıştırmıyorum zaten. yaşın da daha küçük, yakışmaz o renk...

17 yşndayımm brzda byk dursun istiorum kçk gösteriorm. kaşlırımı kahve rengne bytırsm ykılşır heraldee . ben ztn makjaz ypn biriyim ve cildim gzl oldu için rengi açılsın diede fondeten kullncmı snmıorum.

tşkr edrm cnm ama çok byniorm tarçn bkırını bndn ezldn bri o renk hastlı var

yakışmaz ve de iddialı bi renk o yapma bnce.Hem yaşın da küçük zaten cnm

canım biraz daha koyulastırırsın kasınıda acarsan sorun olmaz bence icinde kalacagına yap begenmezsen sacının eski rengine yakın bi renge boyarsın :)

canım daha cok ufak yasın baslama bu yasta boyatmaya ... daha 17 yasında boyalarla dıplerlemı ugrasacaksın haftada bır dıp boyan gelır , e sende mecburen haftada bır boyatırsın saclarını çunku tarcın bakır asla ama asla dıpten cıkmıs sıyah sacları kaldırmayacak bır renk ... her hafta sac boyamak yada boyatmakla ugrasabıleceksen boyat ama yazık derım ben bu yasta sacları okadar yıpratmaya , bence genc bır kız olarak sadece saclarının uclarını renklendırıp degısıklık yapsan coook daha hos olacaktır tatlım sende....

daha yaşın ufak bence boyama
sürekli boyayla uğraşacaksın
ve her boyalı saç mutlaka makyaj ister
cildine yazık

Ya açıkçası saçınızın rengiyle ilgili cevap yazacaktım ama yazdıklarınızı anlamakta baya bir zorlanınca türkçeyi kullanımınızla ilgili yazma gereği duydum!!! Bu kısaltmalar da nesi yahu bu kadar msn demi yazışıyorsunuz.Lütfen biraz daha saygılı olalım dilimize (Bir milleti millet yapan özelliklerden biridir dili ve hatta en önemlisidir)

Saçınıza gelince; Bakır rengi hem teninize hem de yaşınıza hiç mi hiç uygun olmaz bence...Yine de seçim size kalmış tabi.Kuaförünüze de danışmanızı tavsiye ederim...

Son düzenleme:

şu an ki saç rengm bnda baya daha açk ve kaşlrımn rngine rağmn herkz bunu bna yşkırıo gnşte turuncu oluo ama sadece güneşte kaşlırmı boyatıp inceltrsm pk sorn olcnı smıormm

2 haftada bie kndim brktirip boyatırımm .ya inan artık internetten bu renk saçları hep buldum ii kötü btn renkler saçlar fln resimleri var bilgisayarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…