• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Çoklu gıda protein alerjisi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ocean_28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
116
19
98
Adana
Merhaba arkadaşlar. Bebegim 5 aylık. Kilo almiyor ve gaz sancilari bagirsak guruldamasi oluyor. Dr kilo almayinca sütun yetmiyordur
mama ver dedi. Mama verdim ve ertesi gun kakasinda kan gordum. 1 haftadir kan devam edi
yor. Agir demir eksikligi anemisi de var.çocuk gastroenterolojisine goturdum ve coklu gıda protein allerjisi dedi. Her gidayi 4-5 gun yiyip cocukta bisey yapmiyorsa allerji yapmadigini anlayacaksin dedi. Ayrica sut ürünleri balik ,yumurta sarisi, soya cikolata kabuklu kuruyemisleri de yasakladi. Bu durumu yasayan var mi? Dr hangi gidalara allerji oldugunu belirleyecek bi test yok dedi.ama kan testi ile ciktigini duydum. Bu durumda olanlar ne yiyor tahlil yapildimi? Lutfen yasadiklarinizi paylasin. Kahvaltilik besinler baharat salça vs de mi tuketmeyecegim bilgisi olan var mı

Bizimde çoklu gıda alerjimiz var 10. Ay da deri den test yaptı doktorumuz yumurta sarısı ve tavuk dışında herşeye alerjimiz var 1 yaşında kızım ve halen ek besine geçemedim progamin as yumurta ve tavukla geçiriyoruz çok küçük denemelerde popo pişigi oluyor ve kesiyorum deriden test daha güvenli diye biliyorum

Merhaba arkadaşlar. Bebegim 5 aylık. Kilo almiyor ve gaz sancilari bagirsak guruldamasi oluyor. Dr kilo almayinca sütun yetmiyordur
mama ver dedi. Mama verdim ve ertesi gun kakasinda kan gordum. 1 haftadir kan devam edi
yor. Agir demir eksikligi anemisi de var.çocuk gastroenterolojisine goturdum ve coklu gıda protein allerjisi dedi. Her gidayi 4-5 gun yiyip cocukta bisey yapmiyorsa allerji yapmadigini anlayacaksin dedi. Ayrica sut ürünleri balik ,yumurta sarisi, soya cikolata kabuklu kuruyemisleri de yasakladi. Bu durumu yasayan var mi? Dr hangi gidalara allerji oldugunu belirleyecek bi test yok dedi.ama kan testi ile ciktigini duydum. Bu durumda olanlar ne yiyor tahlil yapildimi? Lutfen yasadiklarinizi paylasin. Kahvaltilik besinler baharat salça vs de mi tuketmeyecegim bilgisi olan var mı
Ben sadece zeytin ev yapımı kayısı receli zeytin yagıyla yapılmış pirinç pilavı patetes ve yeşillik ile beslendim 6. Ayda sütten kesip yalnızca mama ile besledim geçmiş olsun

Back
X