- 13 Ocak 2018
- 17
- 7
- 1
- 41
- Konu Sahibi Meva bebek
merhaba bebeginde inek sütü ve çoklu besin alersiji yaşayan anneler süreci nasıl geçirdiniz ve de alerjisini atlatabilen var mı kaç yaşında atlattınız paylaşırsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zor ama alışıyor insan zaman ilerledikçe diyeti acıyoruz bazen birşey Yok tamam geçti dediğim an tekrar basa sarıyoruzmerhaba bebeginde inek sütü ve çoklu besin alersiji yaşayan anneler süreci nasıl geçirdiniz ve de alerjisini atlatabilen var mı kaç yaşında atlattınız paylaşırsanız sevinirim
Benim yigenimde var. Suan 8 aylık. Ablam sürekli diyet yapti. Bebegin bi kac gıda dısında her seye alerjisi vardı. Anne sadece 2 -3 gıdayla beslendi. Cok ama cok zorlu bir surecti. Ablam diyet yapmasina ragman yigenim surekli aglama halindeydi. Gece gunduz hic susmuyordu. Oneri ile bi doktora (prof) gitti. Doktor anne sutunu kesmen gerekiyor dedi. Ve simdi baya rahatladi cocuk ta annede. Yigenim eskiye nazaran cok daha sakin. Allah yardimciniz olsunmerhaba bebeginde inek sütü ve çoklu besin alersiji yaşayan anneler süreci nasıl geçirdiniz ve de alerjisini atlatabilen var mı kaç yaşında atlattınız paylaşırsanız sevinirim
Allahım acil şifa versinBenim yigenimde var. Suan 8 aylık. Ablam sürekli diyet yapti. Bebegin bi kac gıda dısında her seye alerjisi vardı. Anne sadece 2 -3 gıdayla beslendi. Cok ama cok zorlu bir surecti. Ablam diyet yapmasina ragman yigenim surekli aglama halindeydi. Gece gunduz hic susmuyordu. Oneri ile bi doktora (prof) gitti. Doktor anne sutunu kesmen gerekiyor dedi. Ve simdi baya rahatladi cocuk ta annede. Yigenim eskiye nazaran cok daha sakin. Allah yardimciniz olsun
Geçmiş olsun insallah bugday ve sebze alerjisini yense azcık bişi verebilsrm rahatlicsm ins bizimkikerde geçer Teşekkür ederimCok ağır atlattik inek sütü alerjisini biz
Bisey yiyemedigimiz gibi azıcık deneme yaptığımda dahi komple vucudu yara olurdu
Huzursuzluk uykusuzluk yaralar..
Patates ve makarna sebzelerle büyüdük
2bucuk yaşında gecti şükür oğlumda
Şimdi herseyi yiyip içiyor
Geçmiş olsun
Yumurtayı kesmeyi dene dilersen anne sütü alerji yapmazda yumurta baya alerjendir sende pirinç yersen o daha az sanırımBizde 6 ayımızı doldurduk.2 aydir süt alerjisi var ben diet yapiyorum sürekli.patatese ve pekmeze de alerjisi var galiba ben onlari yedigim zaman ishali artiyor ve 2 aydir zaten ishal.
Zeytin tavuk ve yumurta sarisi yiyorum sadece nerdeyse
Sebze ve meyve yiyorum bide
Ek gidaya gectik biz azar azar tabi.ama hala ishal ve neye alerjisi var anlamiş degilim.anne sutüne mi alerjisi var diye düşünüyorum son zamanlarda
Malesef tedavisi olmayan deneyerek bulacaginiz bir süreç.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.ilk zamanlar çok üzülüyordum alistim bu ara tek tip beslenmeye galiba
Yumurtanin sarisini yiyorum sadece onu da mi yemeyim senceYumurtayı kesmeyi dene dilersen anne sütü alerji yapmazda yumurta baya alerjendir sende pirinç yersen o daha az sanırım
Canım merhaba seni okadar iyi anlıyorumki. 3 aylıktı kızım vücudunda kuzarıklık ve aşırı kurulukla gittik doktora alerjik egzama süt süt ürünleri yumurta kes dedi doktoe.
Ama onlar yetmedi nerdeyse herşeyi kestim zeytin su hurma vee baxı meyve sebzeler dışında malesef hiç bişey yiyemedim.
Ama kızım yinede çok fenaydı kaşıntı biyandan bazen yaralarından su aktı nelet neler . 9 aylıl olunca tekrar doktora gittik aslunda test için erken ama sizinki çom yoğun dedi. Deri testi ve kan tahlili yapıldı .kanda yumurtaya yüzde 75 sütede yüzde 60 civarı çıktı.
Deride süt yumurta çıktı ama ben çoğu şeyi evde kendim buldum. Domates mercimek çorbaso kuruyemiş bezelye süt ve sütten yapılan herşey susam portakal mandaliba nar asitli meyvr sebzeler listemiz çok kabarık ve bunları bırak yemeği kızıö dıkunsa bile kabarıyo. Şimdi 18 aylıl yüzde 80 / 90 anne sütü alıyp hala .
Kesince napıcam inan hiç bilmiyorum. Hala bende diyetteyim
Ama yaklaşıl 13-14 aylıkdan beri hiç kızarıklığımız yok ama hala hiç bişey yemiyoruz.
Senin bebrğin k aaç aylıl canom cildinde kaşıntı yara vs varmo. Nacizane 1 kaç tavsiye verebilirim
Merhaba üstünden baya bır zaman gecmıs ama ben yenı okuyorum. Benım kızımda da coklu besın alerjısı tanısı var. Et süt yumurta kuruyemiş ve turevlerını yemıyorum sımdılık kaka da kan gectı ama mukus gecmıyor ne zamana kadar sürer acaba bu mukus. Bız ek gıdaya gectık bu ay sebze yedırıyorum sımdı ama vucudunda hafıf ısılık gıbı seyler ve beyaz mınık kabartılar oldu bır de bıraz pişiği oldu devam mı etmeliyım yoksa bunlar alerjısı oldugunu mu gösterıyot anlayamıyorum.sız galıba deneyımlı bır annesınız yol gösterırsenız cok sevınırım