aile birlesimi konusunda aciklama var oraya bak istersenmerhaba kizlar size iki soru soracagim yardimci olursaniz cok sevinirim.. evlilik yoluyla fransaya gidicem vize icin basvuru yapacagim bunun icin evlendigimize dair delil istediler mektup yazdim tanismamizi anlatan ve telefon kayitlari demisler, ben mesajlasmalarimizin ciktisini aldim bunu kabul ederlermi??
diger sorumda dil kursuna gider gitmez sinav mi yapiyorlar yani benim hicbir bilgim yok nettende birsey anlamadim A1 seviyesi nedir neler sordular? cok zor mu gecemem yada uzar diye korkuyorum
bu konuyu bende merak ediyorummerhaba kizlar size iki soru soracagim yardimci olursaniz cok sevinirim.. evlilik yoluyla fransaya gidicem vize icin basvuru yapacagim bunun icin evlendigimize dair delil istediler mektup yazdim tanismamizi anlatan ve telefon kayitlari demisler, ben mesajlasmalarimizin ciktisini aldim bunu kabul ederlermi??
diger sorumda dil kursuna gider gitmez sinav mi yapiyorlar yani benim hicbir bilgim yok nettende birsey anlamadim A1 seviyesi nedir neler sordular? cok zor mu gecemem yada uzar diye korkuyorum
dediğin konuya baktım bana uyan bi sonuç bulamadım canimbu konuyu bende merak ediyorum
mesajlasmailarin ciktisini nasil aldin?
ben simdilik kisa sureli,vze icin basvurdum uzun sureli vizenin belgelerine bakmistim simdilik burada yasiyorum ama ilerde lazim olabilir yada kisa sureli vize alcagima boyle uzun sureli alsammi diye belgelerin listesine bakmistim o kanitlama kismi benimde garibime gitmisti merak ediyordum seninki kabul olunca banada haber veririmisin bende ogrenmis olayimdediğin konuya baktım bana uyan bi sonuç bulamadım canim
eşimle mesajlasmalarimizi internetkafeden resim halinde çıkardım. umarım istedikleride budur. sende mi gideceksin fransaya sendende istedilermi bunları?
dediğin konuya baktım bana uyan bi sonuç bulamadım canim
eşimle mesajlasmalarimizi internetkafeden resim halinde çıkardım. umarım istedikleride budur. sende mi gideceksin fransaya sendende istedilermi bunları?
kisa sureli vizeye basvurdum evlilik nedeniyle bakalim bekliyorum verirler insallah esimin ailesini ziyarete gidecektikdediğin konuya baktım bana uyan bi sonuç bulamadım canim
kısa süreli vize nekadar sürüyor yani bir yıllık falan mı ? tabi haber veririm canım.dil kursuna gittinmiben simdilik kisa sureli,vze icin basvurdum uzun sureli vizenin belgelerine bakmistim simdilik burada yasiyorum ama ilerde lazim olabilir yada kisa sureli vize alcagima boyle uzun sureli alsammi diye belgelerin listesine bakmistim o kanitlama kismi benimde garibime gitmisti merak ediyordum seninki kabul olunca banada haber veririmisin bende ogrenmis olayim
bende bu tip vizeye ilk defa basvuruyorum ne kadar sureyle vericekler bilemiyorum ama toplam kalis90 gun olabilir kisa surelide mesela 1 yillik ama 90 gun girisi cikisli toplam gelince anlarim bende aksilik cikmassa bu hafta verdim bekliyorum fransizcam var canim kisa surelide fransizcanin onemi yok zaten yasamaya gidenler icin onemli sanirim calisip ogrenirsin biraz biliyo musun? zaten lazim olacak orda yasarkenkısa süreli vize nekadar sürüyor yani bir yıllık falan mı ? tabi haber veririm canım.dil kursuna gittinmi
benim bi arkadasimda orda evlenmek istedi onun islemleride uzun surdu baya zor olmuskısa süreli vize nekadar sürüyor yani bir yıllık falan mı ? tabi haber veririm canım.dil kursuna gittinmi
hayır canım fransızca bilmiyorum oyuzden dil kursundan geçmek zor olurmu diye tereddüt ediyorumbende bu tip vizeye ilk defa basvuruyorum ne kadar sureyle vericekler bilemiyorum ama toplam kalis90 gun olabilir kisa surelide mesela 1 yillik ama 90 gun girisi cikisli toplam gelince anlarim bende aksilik cikmassa bu hafta verdim bekliyorum fransizcam var canim kisa surelide fransizcanin onemi yok zaten yasamaya gidenler icin onemli sanirim calisip ogrenirsin biraz biliyo musun? zaten lazim olacak orda yasarken
bilemiyorum ama zannetmem esinin tanidiklari yok mu o sekilde gitmis olan onlar ne dediler?hayır canım fransızca bilmiyorum oyuzden dil kursundan geçmek zor olurmu diye tereddüt ediyorum
fransada yasayanlarin topigi olsun mu diye bi topik var orda bu sekilde fransaya gidip yasayanlar var orayada yazsana onlar biliyordurhayır canım fransızca bilmiyorum oyuzden dil kursundan geçmek zor olurmu diye tereddüt ediyorum
bende vize takip sayfasina takildim kaldim yenileyip duruyorum ama durumu degismiyor istanbul konsolosluguna ulasti diyor iki gundur ayni yazikısa süreli vize nekadar sürüyor yani bir yıllık falan mı ? tabi haber veririm canım.dil kursuna gittinmi
hangi mahallede yasayacakmışsın biliyormusun adını?kısa süreli vize nekadar sürüyor yani bir yıllık falan mı ? tabi haber veririm canım.dil kursuna gittinmi
inşallah canım Allah yardımcımız olsunbende vize takip sayfasina takildim kaldim yenileyip duruyorum ama durumu degismiyor istanbul konsolosluguna ulasti diyor iki gundur ayni yazitelefon numarsi vermislerdi orayi aradim orasida bilgisyar konusuyor internetten de bilgi albilirsin diyor uc dort defa bi kisiye baglamiyor hemen sıkıldım kapattım inşallah bi sorun olmadan çıkar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ofii-anaem-uyum-sinavi.343679/page-6inşallah canım Allah yardımcımız olsun