Bebeğim söz konusu olunca çok detaycı oldum. Çokk araştırıp çokk yanılıyorum. Hep sonu hüsran. Şuan yeni kendime geldim. Sakinleştirici aldım. Ben iyi anne olamayacağım sanırım. Neyse Konu şu arkadaşlar. Ben yine pimpiriklenip bebeğimde birşeyler görüp yine eşimi kandırıp yeni bir özel doktor araştırıp bebeğimi gereksiz yere yine bir sürü para vererek doktora götürdüm. Maksat kafama takılanları sorum aydınlanmak. Sanki hastanedeki doktorlar farklı gibi neyse. Dün gittik doktora .Koca bir liste yaptım. Detaylı sordum anlattı. 6. ay aşı günümüzdü. Söylemez olsaydım. Devamlı sağlık ocağında yaptırırken oraya gitmişken doktor yapsın dedik. Yaptı. Aşıdın sonra muayene ücretini verirken 250 tlde aşılara vereceksiniz demesinler mi. Ben şok oldum. Heryerde ücretsiz yapılan aşıdan bu kadar para istenir mi dedik ama birşey değişmedi. O kadar parayı bayıldık. Para önemli değilde bebeğim diğer aşılarda hiç ateşlenmezdi. Gerçi aşı öncesi ateş düşürücü verirdim bu sefer vermedim. Ateşi düşmedi. Bende sağlık ocağını aradım. Aşıları sordu bende 2 tane bacaktan yaptılardedim. Hemşirede 3 aşı ve birde ağızdan damla olması gerekli dedi. Doktoru aradım. Aşıların isimlerini aldım ve anlattım. Oda aşının bir tanesinde ikisinin de olduğunu, pahalı olduğu için piyasada olmadığını söyledi. Ağızdan olanda o aşının içinde var gerek yok dedi. Tekrar sağlık ocağını aradım. Oda ben o aşıyı bilmiyorum, gelin ağızdan olanı yapalım dedi. Bu arada bebeği devamlı ateşli. Ben tanıdığım başka özel bir hastaneden hemşire buldum . O da normalde özel hastanelerde de 2 aşı yapıldığını fakat ücreti pahalı olduğundan artık satılmadığını tercihe göre yurt dışından getirildiğini, ailelerin bebeklerinin 3 aşı vurulup ta canı çok acımasın diye tercih ettikleri bir aşı olduğunu söyledi. Ağızdan olanıda yapılmalı ama en az 21 gün geçmesi lazım dedi. sonuç olarak; vicdan azabı, kıpkırmızı bir göz, acaba bebeğime yanlış aşı mı yaptılar aşı bayat mıy dı diye baygınlıkla geçirilen 2 gün . Biraz uzun oldu ama durum bu. Bana olumlu tavsiye yapın kurban olayım. Ayyyy kafayı yicemm ben