Çokk özel bir gelinlik!

Lavinya84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
168
20
68
Kocaeli

Arkadaşlar Bursa'da özel bir modaevinden 2012 martta aldığım 2200 TL değerindeki gelinliğimi ve duvağımı pazarlığa açık şekilde 600 TL ye satmak istiyorum. Kocaeliden, Türkiyenin her yerine gönderebilirim.
Gelinlik kuru temizlemesi yapılmış olup, 1 kez giyildi ve sıfırdan farksız tertemizdir. Saklayacak yerim olmadığı için satıyorum. Gelinliğin sırt detayı bağlamalı olup 36 38 ve 40 bedenlere uygundur. Eteklerinde de işlemeleri ara ara saçılmış ve işlemelerde hoş inci taşlara sahiptir.
Kollardaki zincirler dahil değildir fakat istenirse onları da gönderebilirim. Bu fiyata böyle kaliteli ve hoş bir gelinliği oldukça zor temin edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bununla birlikte damat için papyon-kemer (siyah saten-SARAR) ve huysuz kocamın aldırıp kutusundan bile çıkarmadığı M beden Ekru kendinden desenli mat saten yelek-fular ikilisi de 70'er liradan satılıktır. Kutularıyla birlikte tertemiz duruyor herşey bayanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…