• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çokk korktumm

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
116
38
İstanbul
saabah kalktık esımle berkayda uyuyordu daha dogrusu uyanmıstı bızde yanımıza almıstık neuyse bız kalktık oda yatıyor bızım yatakta .....
benım yatagım duvara dayalı arada 10 cmlık bı bosluk var yanastırmamısım tam yatagı berkayda emeklemeye calısıyor kahvaltıyı hazırlıycaktım cocuga bı bakıyım dedım gıttık yatak odasına cocuk yok allahım cıldırcaktım nerdeyse sonra aglamaya baSladı sen gıde gıdeee o bosluga gıt ordan assagya kay sıkısmıs oraya allahım nasıl korktum bısey oldu dıye allahtan hıc bıseyı yok ama korkum bana kar kaldııı kızlar dıkkat edın bebıslerınıze

ay canım bir daha dikkatli ol.onlar daha ufaklar agzı var dili yok.bişe olunca söleyemicekler.aman gözünü sevim yanından ayırma

geçmiş olsun. bugün ben de bi dikatsizlik yaptım. kuzey uyandı emzirdim.doyunca yatağa koydum.kendi kendine oyalanıyordu.ben de kahvaltı hazırlamak için mutfağa gittim.sonra kuzeyi kontrol edeyim dedim.iyikide etmişim.çocuk kusmuş ve dahada kusuyordu.ağzından burnundn gelmiş hırıl hırıl nefes almaya çalışıyr nerdeyse boğulacak.hemen ters çevirdim derken rahatladı. yalnız bırakmamak lazım.Allah korusun herşey olur.

daha dikkatli olmaliyiz kizlar benimkide emeklemeye calisiyor yerinde duramiyor cok yoruyor beni ama onun icin herseye deger

canım arkadasım. aman dıkkat et hatırlıyosan sana anlatmıstım. baran da aynı sekılde done done yataktan dusmustu. 5 aydan ıtıbaren sakın olakı yatakta yuksek bır yerde bırakma aman allah korusun. cok donuyorlar anlamıyor bıle ınsan. allah tan bısey olmamıs. cok sevındım. cok dıkkat bıtanem. kac kere basıma geldı. gozumu 1500acık tutuyom su anlarda sorma. kı sen cok dıkkatlı bı annesındır bılırım.bu kucuk yaramazların ne yapcagı bellı olmuyor.
cok gecmıs olsun. alllaha emanet olsun cocuklarımız.

geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun...

canım 2 gün önce bizde uyandık aldık yanımıza yatakta oynuyodu,ama biz çok yorgunduk düğün telaşından gece çok geç yattık,sızmışız o ara ikimizde PAT diye bi sesle yataktan fırlamamız bir oldu,bizimki yatakta dolanırken düşmüş yere,bişi olmadı Allaha şükür ama çok dikkat etmek lazım

canım çok geçmiş olsun.benim oğlumda daha 1 aylıkken koltuğun üzerinden düşmüştü. ayy nasıl korktum anlatamam. o gün bu gündür odadan çıkacaksam yerdeki minderin üstüne bırakıyorum.allah bebişlerimizi bize bağışlasın:Saruboceq:

ayyyaman çok geçmiş olsun canım yaaa bizimkide yürteçte geziyor herşeyi çekeliyor ,sehpanın üstündeki örtüye uzanıp çekmiş vazoyu devirdi kafasına inmedi Allah'tan ayyy bunlar bize kilo nfalan bıraktırmaz 1,5 ayda 73ten 68e indim valla:))

benimkide cok duserdi bir ara yataktan kanapeden falan.ustelik haberlerde 6 aylikken besikten dusen bir bebek simdi gozleri kor,yuruyemiyo ve konusamiyor.coook dikkatli olmak lazim.yumusak yere ve alcak yerden dusmesi sorun degil ama yinede dikkatli olmak lazim.ben cok korktum o haberden sonra

geçmişolsun yasemin çok üzüldüm ya inan şok oldum verilmiş sadakan varmış artık daha dikkatli ol lütfen ben bile daha küçücük olmasına ragen dönüyor korkudan bende yastık koyyorum sen de dikkali ol lütfen canım geçmişolsun tekrar birtanem

sagolun kızlar ole gorunce elım ayagım tıtredı sok oldum kendıme gelemedım ole gorunce bı cıglık atmısım kı esım soluk soluga geldı odayaaa cokkk korktumm allah koruduu bebısımııı aman sızler dıkkat edın yavrularınıza

Back