• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok zorlanıyorum

ek yerleştirmeyle gtmek biraz daha sorunlu oluyo

herkez birbiryle kaynaşmışken pat diye siz griveriyosunuz

ama zamnla alışırsın merak etme küçük yerde okuyosan senin için alışmk daha kolay olur

küçük yerlerde öğrenciler birbirne daha çok bağlanıyo birbirlrıne yapıck pek bişey yok çünkü

ek yerleştirmeyle gtmek biraz daha sorunlu oluyo

herkez birbiryle kaynaşmışken pat diye siz griveriyosunuz

ama zamnla alışırsın merak etme küçük yerde okuyosan senin için alışmk daha kolay olur

küçük yerlerde öğrenciler birbirne daha çok bağlanıyo birbirlrıne yapıck pek bişey yok çünkü

evet hemde cook küçük bı yer yapacak hıc bısey yok buyuk sehırden kucuk ılceye gıttım

bizim sınıfa iki kişi ek yerleştirmeyle gelmişti
ikisi de birbiriyle takılacaklarına hemen sınıfla kaynaşmışlardı
rahat olmalısın, girişken ol, ders aralarında ya da bitiminde millet dağılırken sen de dağılma gitme hemen
takıl onlara, sohbet aç, bir iki hafta sonra sonradan geldiğin unutulacak bile
ama içine kapanırsan ısrarla ben yeni geldim ışığını yakmış olursun devamlı bu şekilde fark edilirsin

bizim sınıfa iki kişi ek yerleştirmeyle gelmişti
ikisi de birbiriyle takılacaklarına hemen sınıfla kaynaşmışlardı
rahat olmalısın, girişken ol, ders aralarında ya da bitiminde millet dağılırken sen de dağılma gitme hemen
takıl onlara, sohbet aç, bir iki hafta sonra sonradan geldiğin unutulacak bile
ama içine kapanırsan ısrarla ben yeni geldim ışığını yakmış olursun devamlı bu şekilde fark edilirsin

denıycem ısın tuhafı normalde cok eglencelı bı kızım am aburda cekıngenım nedense

denıycem ısın tuhafı normalde cok eglencelı bı kızım am aburda cekıngenım nedense

hiç çekinmene gerek yok. rahat olmalısın. böyle konulara çok kafanı takma çok basit şeyler bunlar sen derslerine odaklan asıl.
derste pür dikkat dinle hocalarını. aralarda çevrendekilerle konuş gülümse rahatla iyice ki sonraki derse hazır olasın.

evine ya da yurduna gidince de o gün gördüklerini tekrar et. hoca ödev vermese de sen kendine ödevler ver. çok çok çalış :71:

Ben de forumda gezinirken rastladım yazıya. Bende bu yıl ilk defa olan ek yerleştirmeyle geçiş yaptım ve pek arkadaş canlısı olduğum söylenemez.Sorununu anladım ama dedikleri gibi yanında oturduğun biriyle veya tek oturan birinin yanına geçip muhabbet edebilirsin. Not tutarlarken veya sınav hakkında bilgi alabilirsin ben genelde böyle muhattap oldum ama onun dışında pek konuşmuyorum hala kimseyle :)

Back